Stallet i lull lull

Som sagt, fått el i stallet därav perfekt lyse. Husse har även satt upp lite hyllor och krokar så go som han är och matte har möblerat om lite. Ska ta och skaffa lite mer lull lull (inredning, mys) till stallet. En pälspläd till korgstolen bland annat, och någon fler krans och annat julemys! Har ni några tips på lite mer mys och fin inredning till stallet så hojta till!
 
Här finns ingen korgstol eller något bord kvar längre, stallgången ska utnyttjas till bästa del och därför fick det flyttas till ett annat ställe. Mycket rumligare att binda upp hästarna :)
 
 
Så det flyttades under trappen :) Ska bli ännu mer lull lull och mys där..
 
 
En större hylla från IKEA sattes upp på väggen inne i sjävaste stallet. Perfa!!
 
 
Min älskade älskling fortsätter byggandet och ska här sätta upp krokar :) Min myskarl!! Sedan står han ju på en fruktansvärt söt liten bebis korgstol.
 
 
Såhär blev det. Hängare för blöta och fuktiga täcken, peeerrfaa! Dock var det besvärligt att borra i cementen här så det blev inte jätte rakt, men äh skitsamma ;)
 
 
Haha det här får man faktiskt skratta lite åt, min såkallade prishylla, hahaha. Finns inte så mycket att skryta om men jag är förjävla stolt över det lilla vi har ^^
 
 
Det lyyser, aaaah <3 Det här är då självaste stallgången i stalldelen och det är väl här det är tänkt att hovslagaren skall stå under det kalla perioderna eftersom det enbart är isolerat här inne och vill man går det ju att fixa värme, men hästarna värmer nog upp en hel del själv.
 
 
Elmo har ju sin plats med riktigt bra utsikt uppe i trappan, med pläd och allt. Han är riktigt duktig som börjat lära sig att stanna där :)
 
 
Jag är lite nördig och kanske en smula knäpp men denna fina robusta ljusstake fick jag i present för ett par år sedan att hänga någonstans i huset, men vad gör jag? Jag hänger den i stallet istället ^^ Vid "fikahörnan" haha. Den är så tjusig!
 
 
Kanske lite tidigt? Men gud så sött det blev, jag gillar sånt här ja ;)
 
 
En kruka, lite enris från skogen och.. voila!
 
 
 
 





Kommentarer
Paulina - Paulinas.se

Gud vad fint du har det! :)

Svar: Tack Paulina :) Jag tycker det börjar bli något, man får vara lite finurlig och ideé rik!
mittangsull.blogg.se

2013-11-05 @ 10:42:16
URL: http://paulinas.se



Yrsa

Vad fint det blir!
Skulle också vilja ha ett eget stall att fixa.. få det precis som man själv vill ha det :) Vore en dröm ju..

Svar: Ja det är alltid bäst och lättsammast med eget :) Aaah.. har så mycket ideér jämt jag!
mittangsull.blogg.se

2013-11-05 @ 12:25:32
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/



malin

jag vill se film från stallet! :D

Svar: Jag har filmat men då var det inte riktigt färdigt så ska filma om ;)
mittangsull.blogg.se

2013-11-05 @ 13:52:42
URL: http://malinsjolander.se



Agnetha

aå vad fint du/ni gjort!!!!! Ser ju ut som värsta drömstallet! :-D

Svar: Jaaaa hih ^^ Börjar ta sig!
mittangsull.blogg.se

2013-11-07 @ 13:23:02
URL: http://agnethagothe.se



zuzanna

Åh, vilket härligt stall du har ! Jätte mysigt ! Önskar själv att jag någon gång kommer ha ett eget litet stall :) Det är så roligt att inreda. Hur många boxar är det ? Kram !

Svar: Tack vad kul att du tycker det :) Jag börjar bli riktigt nöjd men det finns alltid en del att göra, mer målning och sånt men det blir till sommaren :)
Jag har två boxar, en mindre och en större :) Skulle behöva tre då jag har tre hästar men min plan var att slänga in islänningarna i den större och travarn i den mindre.. mene.. ingen av mina hästar kan stå ilag, så det var ju tråkigt=/ Fifa blir arg på Kaera, och Bitter blir irriterad på de båda.. så.. ja..en vacker dag så hoppas jag vi kommer ha möjlighet till mer utrymme. Detta är ju egetligen inte vår ladugård heller utan vi lånar den..
mittangsull.blogg.se

2013-11-07 @ 13:41:10
URL: http://fames.se/zanna



Julia

Men ååååh vad mysigt! Avis jag blir.

Svar: Hih ja det är supermysigt och ändå är det mycket som är kvar att göra, hoppas jag kan fixa till lite i helgen också :) Står Melrose i varmstall? DET saknar jag!
mittangsull.blogg.se

2013-11-10 @ 00:56:19
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?