En till smäll - en käftsmäll

Det har hänt något fruktansvärt och jag har varit ledsen hela eftermiddagen. Tänker inte gå in på vad det handlar om men det är verkligen inget man önskar någon.
 
Jag känner mig så elak när jag fortsätter leva mitt liv. När jag umgås med mina älskade hästar, kanske skrattar till eller ler. Jag får så dåligt samvete. Samtidigt som jag känner sån sorg i kroppen. Men jag måste fortsätta leva och försöka se framåt. Jag hoppas allt löser sig. 
 
För övrigt har det kommit ca 1 dm snö och det snöar fortfarande. Fifa har det kämpigt då hon inte har vinterskor, men på fredag är det sagt att hovis kommer och det hoppas jag verkligen. Det har gått riktigt bra med strumpan de senaste dagarna och korset blir finare och finare. Nu får jag nog vänta med att rida tills på fredag, lite synd nu när det går så bra, men har inte så mycket till val. 
 
Ja. Livet är förjävla orättvist. Och jag.. Jag får smällar efter smällar i mitt liv och det har ju fått sina komplikationer. Inget jag kommer nämna i bloggen. Hoppas det flyter på bättre i era liv. Ps datorn är sönder så får se hur det blir med bloggandet.
 
Fifa blev klippt för andra gången någon vecka sen 
 
 





Kommentarer
Linnea

Inget kul alls att läsa :( Skickar en kram till dig!

2013-11-19 @ 18:59:53



Yrsa

Usch då låter inte roligt..
Men snöö??? Här har vi 7 plus grader dagligen...
kan smyga med någon minus grad på natten, men inte mer :P

2013-11-19 @ 20:30:02
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/



Erika Pettersson

usch det låter verkligen inget kul :(
hoppas det löser sig till det bästa.

2013-11-20 @ 11:07:16
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?