Obeskrivligt

Jag vill bara gråta en skvätt. Idag har vi nog tagit ett steg framåt jag och Fifan. Jag vill hoppa jämfota, klappa händera, kasta tårta, smälla ballonger, rulla ner för en kulle, skrika, skratta, göra kullebyttor, dansa, moon walka och bara vara så jääävla glad :D
 
Förstå vad vi, hon och jag, Fifa och Linda tillsammans utvecklas. Kan hon bli såhär fin? Den häst som var så ful och raggig när hon anlände på gården, ojjamig det var inte mycket att hänga i julgranen men ack så söt, fast det var väl det ända, och idag går hon såå fint. Än är vi ju inte klar, nej vi har ju mycket kvar på vår resa.
 
Tölten var så.. jag vet faktist inte hur jag ska uttrycka mig, jag uttrycker mig så himla hejsansvejsan glad tjohejsan i varje inlägg ändå när det gått bra, men när det går SÅHÄR bra när vi går ett steg fram.. ja hur sjutton ska jag då på ett rättvist sätt kunna uttrycka mig? Hon var så så otroligt bra idag, hon rundade upp ryggen så fint, paddlade framåt på volten och var som en fjäder i handen. Lyssnade otroligt fint och töltade så kort och så underbart bra. Sög på bettet och skummade runt hela käften, hon var så lösgjort och genomgående i kroppen, och jag kände ju verkligen kraften, vad hon kämpade och jobbade på, jisses. Jag har ju börjat ridit mer med förflyttningar och det har verkligen gjort susen, jag har fått med hennes rumpa på ett bättre sätt.
 
Om vi ska lämna tölten och gå till traven kan vi ju smälla tusen ballonger och rulla ner för 1 km backe! Jag ska ta det från början. På volten i vänster varv: mammamia som alla de senaste dagarna. Höger var blah och jag fick inte riktigt riktigt till det så jag fick tänka om och jobba henne lång och låg istället och byta varv så fort hon gjorde rätt och bra ifrån sig, vilket hon gjorde många gånger. När hon kändes så där himla himla fin, uppe med ryggen, framme, lös, gungade på steget med fint sväv tog jag ut henne på rakspår och jag tappade hakan. OJ den traven, DEN traven har jag aldrig aldrig kännt någonsin. Stooor, rörlig, svääääv, guuungig oj.. så fin. OJ så fin. Kan hon trava så fint min lilla häst? Alltså när ska hon sluta häpna mig? Är det sant att en häst kan utvecklas såhär fort? Jag tycker det går fort framåt faktiskt. Det är som våren, det kommer snart smälla till och blomma ut ännu mer. Det här kommer bli en mycket intressant sommar...
 





Kommentarer
Erika Pettersson

Gud va kul att det går framåt för er. :)

2013-05-12 @ 15:02:57
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Tove

Roligt! :)

2013-05-13 @ 06:53:23
URL: http://raudur.blogg.se



Filippa

svar: Va roligt att du tycker han har utvecklats så mycket! Han har verkligen gått mycket framåt de senaste måanderna! Han är inte jättemycket riden och tränad faktiskt, innan vi fick honom för ca 1 och ett halvt år sedan så var han bara riden lite då och då. Det finns förhoppningsvis mycket att hämta i den hästen! :)

2013-05-13 @ 08:02:05
URL: http://tennisryttarna.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?