Josefine och Herkules

Som sagt träffade jag Josefine och Herkules för andra gången. Kalasskoj! Herkules var så fin och Josefine så trevlig och glad som man kan vara. Det var som sagt Lina träning för sundsvallsborna idag, jag tyckte det gick riktigt bra om jag själv får yttra mig ;) Josefine har verkligen gjort ett bra jobb med Herkan och jag tror de har myycket mer att plocka fram. Tog lite bilder och även filmer. Fast bilderna får ni se imorgon ;)
 





Kommentarer
Josefine

TACK FÖR IDAG :D

Så sjukt kul att ni kom förbi, ni är å goa!! Och det känns så bra med Lina, detta kommer bli så bra det känner jag på mig! :D

2013-05-14 @ 22:12:40
URL: http://Isbitarna.se



Josefine

SV: Ja jäklar att vi ska! :D Åh vad kul! :D

Jaaaa, redigera allt du orkar, sååå kul att se!! :D

2013-05-14 @ 22:34:34
URL: http://Isbitarna.se



Fia - med islandshästen som passion

Fina Herkules :D

Tycker nästan du borde tvinga Lina till att skaffa en blogg, verkar ju hända mkt i hennes liv just nu också med träningar, smkval, islandresor, så... ;) :D

Svar: Haha ja men hon har så bra koll på min blogg och har väl lagt märke till vad mycket skit man kan få kors och tvärs, så hon är nog ganska smart som inte startar en blogg.. jag kan ibland nästan ångra lite att jag började med bloggen men.. gjort är gjort..
mittangsull.blogg.se

2013-05-16 @ 16:51:19
URL: http://meistaraverk.blogg.se/



Fia - med islandshästen som passion

Ja, kan ju vara bra att veta baksidorna med att ha blogg innan man ger sig in i det. Speciellt om man har en lite större blogg, min är så pluttig så är lugnt där, haha ^^ Men är tråkigt när det blir så där, är helt onödigt! :(

Svar: Ja det är trist. Finns ju de som aldrig kommeterar mer än negativa saker, eller anonyma som ska vara lite fräcka i munnen, fast jag tycker mer synd om de människorna, Så tråkigt att vara så otroligt trångsynt och bitter, vad lever de för liv liksom? Så jag tar faktiskt inte åt mig längre, antingen skrattar jag eller så tycker jag bara synd om dom, förr tog jag faktiskt åt mig och blev ledsen, men jag har väl vuxit som människa och vant mig, jag har fler fina läsare än fula ;) Skönt för dig att inte få en massa skit. Jag kan tycka synd om de där jättestora bloggarna, att de orkar? Och att de orkar med så mycket uppmärksamhet, nej hua så känd skulle jag aldriv vilja bli.. vart tog privatlivet vägen liksom?
mittangsull.blogg.se

2013-05-17 @ 23:34:59
URL: http://meistaraverk.blogg.se/



Fia - med islandshästen som passion

Bra att du inte tar åt dig längre! Det enda de gör är ju ändå att sprida negativ energi, vilket ju inte direkt är något man letar efter. Ja, uscha.. förstår inte heller det. Lögner som sprids på andra sidor, och gnäll och pikar på deras egna sidor. Sjukt egentligen, vad tänker folk med?

Svar: Ja.. att dom orkar :P Jag kan inte förstå att de orkar lägga sån energi på andras liv. Jag orkar definitivt inte det, jag ägnar åt mig själv och mitt ja :)
mittangsull.blogg.se

2013-05-19 @ 01:30:09
URL: http://meistaraverk.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?