Bilder på ovalen

Idag drog jag och Erica med våra hästar till Timrås ovalbana. Det var några stycken där men hade varit roligare om vi var fler. I alla fall, detta var första gången jag var på en ovalbana så det var riktigt riktigt roligt. Om precis en vecka är det tävling och vi ska bara köra på, andra tävlingen någonsin så det blir mest tränings grej :) Faaast jag är nog tävlingsmänniska och hoppas givetvis att det ska gå bra hehehe. Linas mamma hade med sin kamera så jag blev faktiskt på bild hehe, fick några bilder jag ska visa nedan.
 
Från början var det bajs, Fifa var okoncentrerad och hade inget tryck. Jag fick rida på volten ett tag för ute på ovalen sprang hon bara hejsan svejsan. Efter ett tag börjar hon lugna ner sig och blir mer fokuserad på matte, så ut på ovalen och hon gör det kalasbra. Tölten var jättefin faktiskt, över förväntan. Hon kom fram, paddlade, tröck på och dansade fram. Jag blev så glad när en tjej/kvinna (haha) ropar vilken fin tölthäst jag har. Åh sånt är så roligt att höra!! Lina tyckte Fifa gick skitfint, tjohoo! Ne men det kändes jättebra faktiskt!!! Hhihiihih finaste hästen. Fråga mig inte vad jag sitter och tittar efter på töltbilderna, inte lägger jag all fokus på ridningen iaf haha, lär väl prata med någon, knäppjök.
 
'
 
 
 
 
 
Galoppen var också fin, över förväntan där med i båda varven, ibland testade jag trycka på henne och då kom hon verkligen upp, men det är inget jag tänker göra på tävlingen eller träningen inför helgen, jag ska rida och träna på som vanligt. Hon kunde bli något fyrtaktig i galoppen ibland men ja menar.. galoppen fanns typ inte för en månad sedan utan den har kommit mer och mer på ett par dagar, så jag är ASnöjd, hon gick ju helt klart över förväntan. Pigg och glad kexchoklad var hon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan traven och den var blääääää. Usch ne usch tråkig, jag har skitsvårt att rida traven och den är ju verkligen en utmaning för oss.. ja menar hon travde typ inte för ett år sedan så ja.. det är som det är.. meeen Lina instruerade lite där i mitten och woooallaa så började den fina traven träda fram, för när man verkligen rider henne rätt och hon kommer fram och upp på rätt sätt.. då är den bra fin :) Jag är skitnöjd över dagen, tycker hon har blivit så fin på bara ett års ridning.
 
 
 
 
 
 
 
 
Summa sumarum är jag skitnöjd över min häst, går hon såhär på tävlingen kommer jag absolut bli nöjd :) Jag tycker hon gör det jättebra. Nu ska matte ta och finslipa sin sits lite. Galoppen är ju jädrigt svår att sitta i, den är sååå skumpig :P Hoppas på bra väder på tävlingsdagen annars blir vi sura. Hej hopp!





Kommentarer
Ekka

Ja vo får hoppas hon är på rätt humör på söndag så går de ju bra :)

2013-05-27 @ 08:08:14



Josefine

Men så kul med bilder :D
Alla gångarter ser ju jättetjusiga ut! PLUS för galoppen, stor och fin! Luftiga språng! Kommer gå såå himla bra för er det är jag övertygad om :D

Svar: Tjohoo ja visst var hon fin hon häpnade oss alla den dagen :)
mittangsull.blogg.se

2013-05-27 @ 12:51:48
URL: http://Isbitarna.se



Hanna

Vilken kul utflykt, ser ju kanon ut på flera bilder :) Härligt lyft i framdelen i någon av galoppbilderna! Lycka till på tävlingen :)

Svar: Vad kul att du tycker det Hanna :) Ja hon hade ett bra lyft den dagen, hon överraskade mig ;)
mittangsull.blogg.se

2013-05-27 @ 12:52:41
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Elina

Men vad fina ni är! Hon verkar ha en riktigt härlig galopp också! :)

2013-05-27 @ 13:11:50
URL: http://elinafs.blogg.se



Julia

Jag tycker ni är super-fina!! Kul med nya bilder!

2013-05-27 @ 16:14:55
URL: http://ohjuliet.blogg.se



hulda

ser kalas bra ut ju!! hur gammal är hon? härlig trav hon ser ut att ha med, och glaopp och tölt haha toppen go häst ser du ut att ha :P hihih.

2013-05-27 @ 19:41:07
URL: http://www.huldaeinarsdottir.com



fanny

jättefina bilder!:)

Svar: Tack ^^
mittangsull.blogg.se

2013-05-29 @ 13:05:49
URL: http://fannynordhss.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?