Woooow!

Woooow, alltså wooow, jag menar verkligen wooow, oj ja hur mycket wooow kan man säga egentligen? Det här är en natt jag sent kommer glömma, aldrig kommer jag att glömma den här stunden.
 
-20 ute och jag gick nyss ut för att utfodra hästarna. Fifan såg ut att vara lite ruggig så jag gick igenom hagen och iväg mot sadelkammaren för att hämta täcke. Fifa springre efter mig som en dåre och flyger lyckligt i luften. Jag tjoar glatt bort henne och hon flyger iväg i all världens fart, studsar upp på stenen och fnyser. Jag hämtar täcket, Fifa springer ner mot mig mot grinden, huvudet är högt, manen och luggen står åt alla håll, och rör nyfiket på huvudet och det syns vad busig hon är. Jag tar på henne täcket men jag känner att hon knappt vill stå stilla.
 
Sedan busar jag iväg henne och det är då wooow kommer in. Hon sparkar bakut i varje galoppsprång så jag tror hon ska gå omkull. Hon springer så fort hon bara kan, jävlar anamma vilken fart hon har. Upp på sten, ner på sten, fram och tillbaka, runt mig. När hon inte galopperar kommer hon fram i en heeeeeeeeeelt frän trav, woooow, ja menar verkligen wooow, jag har aldrig aldrig aldrig sett henne trava så jävla flott, woooow och hon tog ner till lysande trav efter galoppen, travade flott nerför till och med, wooow. Hon vände in huvudet mot mig, sprang emot mig, runt mig, med mig, det var häftigt, vilket samspel vi hade och vad SNYGGT hon sprang. Jisses jag tänkte "är det där verkligen min häst" bara ljudet av traven, ooooh.
 
Hon var så busig och tokig och hon älskade att leka med mig, det var häftigt. Där sprang jag lycklig tillsammans med min häst i bara leggings i -20 men vafasen det var det värt, för woooow. Gud vad hon gillade att visa upp sig, hon travade fram som en skönhet, krökte på nacken, lyfte svansen och trodde hon var världens snyggaste hingst, om hon inte gjorde det drog hon gärnet och sparkade bakut som en idiot. På slutet bad jag henne komma fram till mig som ett bra "avslut" på leken. Min vackra vackra vackra, du häpnar mig så ofta, vilket helt nytt rörelsemönster, wow.. wow.
 
Du vackra trav, släng dig i väggen för nu har ännu en nyare och häftigare trav kommit fram, wow.
 





Kommentarer
Erika

Naw gud va roligt o se sin häst ha sån energi & glädje! :D

2013-03-10 @ 07:37:03
URL: http://eriikapettersson.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?