varning för suris

 
Sitter i lastbilen just nu med sambo. Vi har varit en sväng till östrand och till Iggesund och nu är vi på väg hem. Lite mysigt att åka med ibland :)
 
Idag var vi iaf en sväng på plan, igår gick det som sagt bajs och jag vet inte om det är mina mens hormoner eller vad det är frågan om men arg och besviken som en fjollig surpuppa var jag, fy gröna vad sur jag var hela kvällen. Någon borde ha gett mig en smäll rakt av eller nått för jag var verkligen inte rolig, av Vi får skylla på att man är ett fruntimmer!
 
Som sagt gick det dåligt, riktigt dåligt dessutom och jag hade haft såna förhoppningar på resultat efter kiropraktor besöket och så blev allt kaos, man blev såklart besviken och man var, kanske är, desperat. Hon töltar inte som förr och jag får inte till det, och jag med världens höga krav på mig själv o ridningen på det? 
 
Idag jobbade jag skruv bara lång och låg, mycket fokus på lösgörande. Traven och galoppen samt skritten var super fin emellanåt men tölten är jag som vanligt missnöjd med men ja jag kanske kräver för mycket, men jag vet ju att hon kan bättre. Tölt är det som är roligast tycker jag och när den inte når sin guldkant blir jag lite ledsen på ögat. Vi får hoppas det släpper snart.
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Josefin

Hej! Kom att tänka på att du kanske borde ge Fifa lite semester, när jag och min surbulle till häst kör fast i ridningen så får hon stå några dagar/ veckor lite beroende på och sen när man rider henne efter det så är hon helt underbar. Vi hade mycket problem under förra året efter att köpt henne och sedan under vinter och vår har hon fått bli ståendes till och från och nu när jag kommit igång med ridningen igen så är hon som en annan häst. =)
Och har Fifa låsningar i kroppen så orkar hon inte på samma sätt som innan och hon har säkert ont också. Bara en tanke!!!

Vilket fint stall ni har fixat förresten =)

Svar: Tack för tanken :) Semester är alltid bra och hon brukar allid få stå i en månad om hösterna, just nu har jag andra planer för henne men oavsett så kommer hon ändå få en veckas vila då vi ska på semester själv, men just nu tror jag det är ridning med mycket lösgörande o.s.v som är a och o :) Vi har liksom inte kört fast med ridningen utan det är tölten som inte är lika fin, men den kommer nog till sig snart. Detta är en häst som blir sämre med vila och bättre med ridning och jag har väl slarvat lite med ridningen :P Men hon ska få slippa mig och mitt tjat i en vecka snart så ;)
Tack :)
mittangsull.blogg.se

2013-07-04 @ 11:58:32
URL: http://deladiways.se



Erika Pettersson

Ibland är det bättre o ta en paus när de går som sämst.
återhämta sig och hämta nya krafter o ny energi sen köra när man mår bättre igen. :)

De kommer vända Linda, jag lovar!

Svar: Hehe ja jag tror det kommer vända snart :)
mittangsull.blogg.se

2013-07-04 @ 12:59:31
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Josefin

Vi håller tummarna =)

2013-07-05 @ 08:56:42
URL: http://deladiways.se



Evelina

Är det ett jack Fifa har i örat? Min ena häst har det också, säkert någon märkning från Island... =/

Svar: Ja Fifa har ett jack i ena och två i det andra, det är märkning från Island!
mittangsull.blogg.se

2013-07-09 @ 09:36:02
URL: http://saintinhell.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?