Sprang in igen

Inatt fick lilltösa sova inne, lika bra att samla krafterna inför en ny arbetsvecka. Husse som ändå skulle jobba och klev upp fem i morse tog sig äran att ta ut lillfisen. Hon hade legat där och myst i spånet när han kom in. Som vanligt tog han ett grimskaft runt halsen och ledde ut henne mot hagen. Fifan är så lättsam och snäll så det är inga problem, men det kan vara lite bökigare när man har två lite mer dominantare hästar precis vid grinden som gärna vill tala om vart de står i flocken.
 
Husse som egentligen (trots en del tid tillsammans med hästarna) inte har den riktiga vanan öppnade grinden och skulle ta in den fläckiga lilla ponnyn. Dock fick hon inte komma in för de andra utan motades iväg och husse kunde inte annat än att flytta på sig "i allt kaos". Fifa hon sprang tillbaka in till stallet igen, till värmen och den mysiga stunden, det var mycket trevligare än den otrevliga morgonhälsningen från kompisarna. Tillslut lyckades hon få komma in ändå och husse kunde återgå till arbetet.
 
Man får vara noga med när man tar in fisen i hagen, oftast står de andra två och lurar vid grinden och de kan lätt tränga in Fifa i tråden eller ut ur hagen igen om hon inte fått chansen att ta sig in en bit. Varenda gång hon motas och hotas bort flyttar hon sig men aldrig med en sur min, ibland kan hon till och med trotsa Bitter som är den lilla flockens ledare. Då kan han stå och bita henne på benen eller rumpan ett tag innan hon flyttar på sig, testa måste man, och kanske man inte tar det på fullste allvar jämt ;) 
 
Fast vore jag hon skulle jag nog undvika dessa tänder ^^
 
 





Kommentarer
Agnetha

Oups! så kan det gå! ;) duktig hon var som pep in i stallet ändå och inte tog en rövar-tur...! ;)
Härlig bild förresten, ;)

sv: tråkigt att höra att det är så kämpigt. Jag vet ju vad du går igenom, det tar tid ... inte för att det är någon tröst men ... *kram!*

2013-01-06 @ 18:34:40
URL: http://agnetha.blogg.se



Julia

Åh, snuffsan då som tyckte det var så skönt att vara inne en stund :)

Sv. Ja, jag hoppas också att det fortsätter såhär! :D Hon här från klarhet till klarhet.

2013-01-07 @ 23:21:42
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?