Söt som en docka!

Alltså min häst är världens sötaste lilla fis, åååh hon tar mitt hjärta med storm den lilla skitungen, vilken personlighet den fjanten har! Idag blev det ingen ridning, över 20 grader kallt och jag hade en del att stå i, men något hästigt må man ju göra varje dag så jag och sambon tog och fixade en halmbal till vindskyddet.
 
Med tanke på kylan vill man inte starta någon traktor så det fick bli lastbilens kran istället, funkar ju det med, en lååång arm som kan sträcka sig ut i hagen. Jag stod och var beredd på att "ta emot den" haha och Fifa var verkligen beredd. Nyfiken som hon var traskade hon glatt mot den stora timmerkranen som lyfte in halmbalen, mellan träd och vindskydd, så det var lite trångt men Fifa.. hon skulle dit hon, för det såg riktigt roligt ut. Haha jag fick hejda henne så att hon inte skulle få hela ekipaget på sig, man vet aldrig med den damen.
 
Sedan stod vi där hon och jag bredvid varandra och tittade när på när husse körde kranen, jag kunde inte låta bli att pussa på henne flera gånger, hennes ögon glittrade och hon hade superkoll på vad som hände framför oss. När balen var landad skulle hon givet dit och puffa och gnaga.. när jag visslade på henne slutade hon och tittade på mig lite sådär med ledsnaögat, hon lyckades dock tillslut puffa till balen så den började rulla mot tråden och matte fick skynda efter och stoppa den. Tokfia!! Vi rullade in balen i vindskyddet och började rulla ut all halm, Fifa skulle vara med och ville tycka till. Sedan var hon så lycklig och skruttade runt i halmen, smakade några strån, bäddade omkring och bara gick runt mitt upp i allt, överlycklig. Hon är så jädra söt att jag smälter min docka!
 





Kommentarer
Camilla

ja riktigt söt

2013-01-18 @ 22:14:52
URL: http://bbqridtravare.blogg.se



Julia

Hon är verkligen söt!

2013-01-19 @ 14:07:17
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Erika Pettersson

Hon är jätte söt :)

2013-01-19 @ 15:56:26
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



malin

så galet gullig!!!
har varit lite off nu när inte min blogg funkat, så hur går det med allt? Hur är hon att rida nu lilla guldponnyn?

2013-01-19 @ 22:40:03
URL: http://malinsjolander.se



Agnetha

haha vad söööt hon är! älskar minen på ena bilden....

2013-01-20 @ 15:03:26
URL: http://agnethag.bloggplatsen.se/



Alice

Åhh söta Fifan!

2013-01-20 @ 20:57:44
URL: http://vildochvacker.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?