Jabbadabbadooo

Meeeen vilken dag! Jag och Erica red ut en längre tur, blev mest skritt men de tölt och trav sträckor som var. Jag kan inte mer än säga att min häst gör mig så glad och hon överraskar mig mer och mer ju tiden går. Så bra som tölten är idag har den aldrig någonsin varit och hon håller tölten jättefint i kurvorna nu tjoooohooooo! Förr hon tappat den vid svängar men nu håller hon den kalas fint, stadigt och uunderbart. Tog och gasade lite extra en sträcka och fan vad det piiiir i kroppen. Jag har märkt att jag svär en del när jag är glad men jag blir ju så fruktansvärt himla superduper jätte jätte glad. Det var vid en bit efter en galoppsträcka som jag tog ner fisen i tölt och det var.. minst sagt ooooooh. Tog sedan ner till trav och.. åh! Det var verkligen en supermysig tur, roligt att få lite sällskap, tror Fifan uppskattar det med.
 
En annan sak som har blivit stora förändringar i är stretchningen, jisses det går att stretcha henne åt alla håll och hon når ju så långt riket går. Ska filma det någon dag!
 
Ja det låter ju som att min häst vore Hvinur frá Holtsmula, haha eller INTE, men jag måste säga att hon går riktigt bra med tanke på att hon inte ens är tränad i ett års tid och jag märker att tölten är hennes grej, jag känner verkligen hur hon laddar och tar i för den gångarten, det bara sprudlar energi och hon rör sig så stort och fritt i kroppen, det är verkligen en härlig känsla!! Jag sätter verkligen min häst till skyarna men hon ger mig sådan enorm glädje i livet och jag lär mig fruktansvärt mycket av den hästen! Hon är häftig.
 





Kommentarer
rebecca

Kul! Jag ska börja stretcha Nótt efter varje ridpass när jag sätter igång henne :) Nu har hon kommit in på box och ska snart få på skor, äntligen!

Kika gärna in på min nya blogg :D

2013-01-01 @ 20:00:35
URL: http://rebmj.blogg.se



Julia

Melroose gick galet bra idag!!! Så förstår dig :D

Sv. Hoppning är roligt när man känner att hästen tycker det är kul! Det blir mer hoppning för mig också när paddocken är bra igen :)

2013-01-02 @ 23:45:37
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?