"Hon måste ha varit en hund"

Idag var hovis här. En ny en. En kvinna, Wooh. Det var intressant, inte bara det att hon brann för sitt jobb och föll för Fifa (som inte kunde stå som matte ville höm höm) utan hon berättade även att hon kunde tala med djur och kände energier, även från människor. Jag tycker sånt är superintressant samtidigt som jag är skeptisk för jag har stött på bluffar.
 
 
 
Sist var det en kvinna som berättade för mig att Fifa hade rullat på en stock när hon bodde kvar på Island och då ska ryggen ha tagit stryk. Jag hade tidigare berättat för henne att Fifa hade problem med ryggen och att det kändes konstigt på vissa tornutskott (DÅ visste jag inte att hon inte hade problem med ryggen, utan det handlade bara om okunskap hos veterinärer och tralllalaaa) I alla fall, denna kvinna hade då tydligen pratat med Fifa och sa sedan till mig vart hennes ryggproblem kom ifrån. Saken är den att när jag senare bytte veterinär och tog en bild på ryggen kom det fram till att de låga tornutskotten var ett skönhetsfel som hon var född med. Jaja så kan det gå! Så visst man är lite skeptisk.
 
 
I ALLA FALL så talade hovis om att jag var väldigt öppen för mina djur. Jag öppnade mig väldigt och tog in dom så lätt. Att jag även inte skulle bry mig i vad folk sa om det, om jag var "dalting" eller väldigt för mina djur, hon visste inte varför hon sa det, bara något hon kände. Ja ibland känns det ju verkligen som att jag pratar med mina djur, eller vi förstår varandra så starkt och det är liksom inte bara några djur för mig, sedan vet jag att det är folk som tycker att jag är alldeles FÖR mina djur, nästan så de tycker jag är fjantig, men det skiter jag i, det är inte så att jag daltar, men jag ger mycket kärlek och energi till dom. Hon frågade dessutom om jag gillade barn, hahah.. ne jag går bara förskolelärarutbildningen ^^
 
 
Hon nämnde även att jag hade en väldigt glad hund som älskade mig otroligt mycket, som var pigg och glädjefull och ville gärna visa upp sin matte för alla. Hon kände en sådan enorm glädje och sprallig energi. Nästan så hon skrattade lite, som om känslan och energin var så pass kraftig. Då hade jag inte berättat att jag hade hund ens. Det stämmer ju till tusen, Elmo är så glad att jag nästan tror han måste ha psykiska fel haha, och kärleken, den känner jag så starkt, min lilla röda vän. Han är nr ett för mig.
 
Sedan kom vi till Fifa, och bland de första hon sa var att "den här hästen måste ha varit i en hund i sitt förra liv, hon verkar inte tro att hon är häst" Det upprepade hon ett par gånger. Haha åh, ja jag behandlar Fifa faktiskt som en hund, jag vet inte det har jag sagt så många gånger, men jag tar henne lös, kallar på henne, tricksar, säger åt henne på skarpen och pekar med fingret om hon varit stygg, berömmer med rösten precis som jag gör med Elmo. Pekar åt henne att gå tillbaka till stallet eller vart hon nu skulle stå. Hon gillar att gnaga sönder pinnar och klättrar gärna upp på stenar. Hon är ju som en hund haha. " Hon verkar vara en väldigt lekfull och glad häst, och ni verkar ha väldigt roligt tillsammans" Det där sista " Ni verkar ha väldigt roligt tillsammans " sa hon ett par gånger, det stämmer ju bra in på oss, vi som leker och har oss i hagen och tjo o tjim!
 
 
Jag tror att hovis kände en del från Fifa och det förvånar mig inte. Tydligen så försökte Fifa ge mig svar ibland, att jag kunde grubbla över saker och Fifa ville visa och svara mig. Det stämmer ju också bra in, på mig i alla fall, jag är en sån tänker lite väl, jämrar och oroar och funderar på allt och jag har ju nyligen bestämt mig för att ta ner mig själv på jorden igen.
 
 
Hon berättade även att vi är väldigt lika varandra, Fifa ska vara överallt, titta på allt, peta på allt och jag for överallt, runt hästen. hit och dit, kika på det. När jag blev arg på Fifa blev hon arg på mig och sedan glömde vi båda bort det genom att leka med lite halm och pinnar.
 
 
Sånt här kan hon ju i o för sig bara gissa sig fram, det är ju inte saker som VERKLIGEN bevisar något, o andra sidan så kändes hela den här människan så äkta, jag hoppas verkligen att hon är det :) Hon gillade iaf Fifa, även om den lilla prupp ponnyn hade hoppat iväg på tre ben, tippat mot hovis bil och varit allmänt otålig, hon sa att hon gillade hästar bäst som hade sådan personlighet som Fifis. Känns skönt med tanke på att hon inte alltid står som ett ljus.
 
En intressant dag :)





Kommentarer
Rebecca

Shit:D verkligen intressant!!

2013-01-16 @ 17:18:57
URL: http://rebmj.blogg.se



Jenny

Hmm, ja alla får ju tro på vad de vill, men se i alla fall till att vara ordentligt kritisk när det kommer till folk som påstår sig kunna kommunicera med djur på det viset.

Hon är en rackarns söt hund i alla fall ;)

2013-01-16 @ 17:34:46
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



ekka

Hur blev fötterna då?

2013-01-16 @ 17:42:29



Erika

Är lite intresserad av sånt oxå, men man kan inte undgå att fundera på om de stämmer de dom säger. :)

Sv.
Haha ja :D

2013-01-16 @ 17:47:11
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Anonym

Jag tycker också det är intressant. Jag tror inte man kan gissa hej vilt och så rätt. Hon visste ju inte ens du har en hund. Och sen var hon där för hovarna, att hon tog upp kommunikationen tror jag är ett säkert tecken varför bluffa om något man inte är där för?

Sv, ja hon har ju tyvärr eksem. Fick det samma år som jag köpte henne. Hon har dock lindrigt och jag sköter det bra :)

2013-01-16 @ 18:05:53
URL: http://barefootangel.blogg.se



Jossan

Jag måste säga att jag är också väldigt kluven till sånnt där men samtidigt så måste hon ju vara ganska uppmärksam och skicklig gissare för att gissa så mycket rätt!
Min kompis hade ett "medium" hemma hos sig som då aldrig varit i huset förut och kunde också berätta helt sjuka grejer som verkligen stämde in på situationen och platsen osv. Det var hennes mammas jobbakompis så hon hade inte direkt fått förbereda sig heller... Hur som så måste dom ju vara otroligt uppmärksamma och kunna läsa av en människas signaler otroligt bra så något måste det ju vara ;)
Lite som the mentalist. Han anser ju inte att han har kontakt med någon annan värld eller något annat hokus pokus han är bara otroligt uppmärksam. (jag vet att det bara är ett tv-program men för att jämföra med något)

sv: ÅH! Du förstår inte hur avundsjuk jag blir! Jag sa till mamma här om dan att jag tyckte vi kunde flytta bara för att komma närmare Gummi. Haha!
Men jag tycker verkligen att han är otroligt skicklig och har en riktig fingertopps känsla för hästar!:)

2013-01-16 @ 19:15:59
URL: http://semtegensis.blogg.se



Frida

Det är spännande men också lite läskigt sånt där och en del kan säkert luras. Det är en sak att säga att precis det här hände den hästen för några år sedan mot att säga hur energin mellan en häst och ryttare känns just nu idag, det sist nämda tror jag mer på :)

Svar: Ja, det var nog en sån. Jag tappade helt bort ordet så det blev grej istället :p Har du hittat någon svar på vad det var du såg?

2013-01-16 @ 19:30:02
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Mikaela

Sv: ja den filmen är det jag menar. Tyckte mig se en viss likhet;)

2013-01-16 @ 21:04:40
URL: http://svippostina.blogg.se



Alice

Åh gud så spännande! Jag står också väldigt nära djuren som du och är väldigt "öppen". Jag tror på allt sådant där, prata med djur, spöken osv. Ibland känns det nästan jobbigt att vara så öppen, att jag hör och känner av saker som jag inte vill, men ändå rätt häftigt. Det är ju i princip bevisat att det går/finns (dock finns det ju såklart personer som bluffar). Men t.ex så visste hon ju inte att du hade en hund innan! Om det känns rätt så är det förmodligen det! Ta åt dig av det hon sa i alla fall, det var ju roliga grejer! Söta Fifa!

2013-01-16 @ 21:07:03
URL: http://vildochvacker.blogg.se/



Karin

Vad häftigt! Jag tror verkligen på det där, men självklart finns det riktiga och de som bara låtsas.
Jag hade en ute som pratade med min ponny för ca 15 år sedan.Det var riktigt häftigt, hon berättade en massa grejer som vi visste var sanna, men som hon omöjligt kunde veta.
Dessutom berättade hon att min lilla ponny gillade att skrämmas för att det såg så roligt ut när människorna var röda, och hon gillade att skrämmas, hoppade gärna fram med öronen bakåt och låtsades bita i luften. :P I nästa stund var hon världens snällaste.

2013-01-17 @ 08:26:59
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Agnetha

Å vad häftigt... :) jag tror egentligen inte att man kan prata med djur på det sättet, eller andar, men jag tror på mediala människor som kan ta in saker som inte syns på en gång... har du kollar på "det okända"- han Terry verkar ju också kunna "läsa tankar" och känna in miljöer, berättar väldigt personliga saker o sånt....
Det låter ju som att hon prickat en hel del rätt va... ;) det du skriver att hon sagt är sånt jag tänker om dig o Fifa o djuren utifrån bloggen... :)

2013-01-18 @ 07:55:43




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?