Hållnings väst

En sådan här kanske inte vore så dumt att investera. Någon som har provat att ridit i en hållnings väst förut? Jag har så lätt att skjuta fram mina axlar, måste räta upp mig mera och skjuta bak dom. En sån här skulle jag behöva ha dygnet runt till och med, man börjar ju gå som pompereposa snart. Nej det här vore något intressant att prova.
 
" Tillverkat i ett behagligt strechmaterial som är bekvämt att bära, osynligt under kläderna.
Knäpps med kardborre för exakt tillpassning. Passar utmärkt att använda både på arbetet och på fritiden. Idealiskt vid idrottsutövning. Detta dubbelverkande rygg- och skulderstöd ger dig genast en bättre, snyggare hållning. Eftersom du automatiskt får en korrekt hållning med ryggraden i rätt position och tillbakadragna axlar undviker du att ryggproblem uppkommer. "
 
Kika HÄR
 
 
Denna 490:-





Kommentarer
Frida

Jag har inte provat en sån, men jag blev tejpad över ryggen av en sjukgymnast en gång för att jag skulle få bättre hållning. Det fungerade det också :)

2013-01-27 @ 21:23:17
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Sofie

Jag har den från perfect sit if Sweden och den är faktiskt riktigt bra! Jag har fått mycket ont i ryggen när jag ridit på grund av att jag inte får bak axlarna ordentligt. Jag tycker absolut att du ska testa :)

Svar: Häftigt :) Ja det vore intressant att prova faktiskt!
mittangsull.blogg.se

2013-01-28 @ 11:03:11



Sofie

http://www.psofsweden.se/sv/produkter/perfect-shoulder.html

2013-01-28 @ 11:04:47



Jossan

En sådan skulle jag också behöva.. Dock bara när jag sitter på hästen för, framför allt när jag går men också ofta när jag sitter så sitter jag väldigt rak i ryggen! Det är bara på hästen som jag sjunker ihop till en hösäck...

Sv: Tackar Linda!! Jag trodde faktiskt inte att det skulle se så fint ut som det gjorde! Visst är det lite från steg till steg men i överlag hade han ju med sig bakbenen ganska fint :))

2013-01-28 @ 19:12:25
URL: http://semtegensis.blogg.se



malin

jag har den från PS :)

2013-01-30 @ 12:27:36
URL: http://malinsjolander.se



Adina

Jag blir lite fundersam över om den hjälper i längden? Om man tänker fotledsskydd osv leder ju det till att man tappar musklerna om man använder det för mycket. Kan det vara så att västen gör att man tappar muskler om man använder den hela tiden, blir beroende och måste tillslut alltid ha den? Jag vet inte. Vad tror du?

2013-01-30 @ 16:32:15
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?