W = Wow, Wiiiiieee, WTF!!

Dagens ridpass var helt underbart, så jävla bra, den här dagen kommer jag aldrig glömma. Jag tränade för Lina idag och både traven, tölten och skritten var kanonbra. Hohohoho asså jag är så lycklig att jag har min häst, hon ger fan allt till mig, lycka, lugn, arbete, fokusering, ansvar, skratt, funderingar, känsla mer mer och mer hon ger så mycket, jag trivs så himla bra med min skäckdam åh. Emellanåt gick hon i spansk skritt för at hitta på något roligt, tokungen min hon är väl för söt. Traven gick ju förvånadsvärt bra idag, jisses, absolut får man ju jobba sig fram till den där riiiiktiga braaaiga traven.. men jag är så nöjd över stumpan, det är himlans vad hon utvecklas framåt. Idag kunde hon till och med byta varv utan att tappa traven när den var inramad, tjohoo! Tölten funkade ju kaalaasbra i vänster varv idag, som om det bara PANG släppt, hon som varit så bunden i det varvet ett tag, idag klockade hon bara på genom hela kroppen och arbetade kanooonfint.
 
Vi jobbade mycket med övergångar, det är ju inte bara att gå fram i tölt eller trav utan hon ska ju gå fram RÄTT, börja rätt och DET tycker jag är en utmaning, det ska vara precis precis precis på det lilla för att det ska bli bra. Jag har ju slarvat med själva övergångarna förut, jag har då låtit henne byta gångart hux flux och därefter korrigerat gångarten, men nu ska den komma fram rätt på en gång. Förut fick jag överdriva med mina hjälper, nu måste jag minimera dom, smått smått och försiktigt samtidigt som jag måste börja tänka på mig egen ridning med sitsen och handhållningen och allt. Jag har att träna på med andra ord, som vanligt haha. Nej jävlar vad bra det gick jag är jättenöjd, vilken häst jag har!
 
Vägen hem blev varvad med massa galoppbus och trav. Det är här jag jublar, skriker, grinar och skrattar samtidigt Jävlar jävlar nu svär jag, barn blunda för mina ord, men jag var så paff. Den traven hon hade på vägen hem, WOW, var det verkligen min häst? Vilken power, vilket sväv, vilken bra takt och vad hon gungade och vilade på steget jag fattade ingenting jag bara log och njöt för fulla muggar, tack för att jag fick känna på vad jag har att vänta mig framöver! Huuuuuh, tack för att jag har en sån underbar häst.
 





Kommentarer
Frida

Vad härligt! Hade samma känsla förra helgen under min lektion :)

2013-02-23 @ 22:36:40
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?