STORM!!!

Jaaaahaa det blir en JÄVLA storm om ett par timmar. Det är 3-klass varning och ska bli upp till 29m/s. De har gått ut i kommunen att man ska hålla sig inne för denna storm blir värre än Dagmar, jag är lite rädd faktiskt. För sist det stormade här så brakade det som fan ut, helvete vad det blåste och jag var väldigt orolig och småskraj då faktiskt, var nära på att springa ut och ta in hästarna, DÅ var det bara 1-klas varning. Det gick ju bra men det var otäckt, men nuu.. ja de varnar överallt. Jag är G.L.A.D över att jag har stall. Jag har förberett ordentligt nu så jag kan ta in mina älsklingar, aldrig att de får vara ute!!!!!
 
Hörrni, ni som inte har stall, jag håller tummar för er att det ska gå bra. Jennifer med sitt tält jiisses, hoppas det står kvar! Jag tycker synd om de som inte har möjlighet att ta in sina hästar. Jag har ju heller inte haft stall på alla år men då har det inte stormat så som det sägs ska göra ikväll, så jag har haft tur, men oftast klarar sig djuren mer än vad man tror, det är väl det där med vindfällen som kan vara faran och flygande saker. Vi håller tummar och tår att allt ska gå bra med denna storm. Ett tips är att höra sig för med grannar eller så om man får låna någon box.
 
Nu ska ja iväg och hämta flera ton spån så de myser ordentligt. Fifan får stå i lillstallet då ingen av hästarna hitills kan stå ilag, surgamhästarnas fel! Glad att jag har lillstallet ändå :)
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?