Pannband by M

Hjääääälp vad fina pannband denna människa gör. Jag bara faller in i någon slags koma när jag ser alla glitterjuveler. Jisses, att inte fler skriker efter de här i sina bloggar? Bland de finaste jag sett, nej förlåt mig, det ÄR det finaste pannbanden jag sett :O! Inte är dom dyr heller, ligger på typ 300 kr. Jag kommer ett beställa en heeel del fram över, tro mig, så fort det kommer lite mer klirr i kassan. Jag ser massor jag skulle vilja köpa till Kaera, hon som har liten pannlugg dessutom woooop woooop.
 
 
Detta vita silvriga är en favorit, mmm!
 
 
 
 
VILL HA! Vita pärlor i guld, oj oj. Princess! Herregud, det ska jag ha en dag!
 
 
Det översta av dessa två pannband, det bruna blandat med vita och silverpärlor, det är en stor favorit, något som skulle vara otroligt fint på Kaera, suck :) Det vita precis nedan är också något jag gärna vill klicka efter, hua!
 
 
Pannband nr 3, 5 och 6. My god! Det bruna är ganska likt de ovanstående jag gillat, men kolla det blåa, vad fint! Undra om det skulle passa Kaera, kanske inte men till Fifa, fast hon har ju så mycket lugg :S Nr 6, det nedersta, oj Vilket kristallbling!
 
 
Oj, får man vilja ha alla här eller? Jisses. Nr 1, är skitsnyggt, svart, silver, vit och gråa pärlor - passar ju de flesta hästar, stilrent och tjusigt. Nr 4, aaah prinsess pannband! God! Samma med nr 5 aj aj stilrent och snyggt. Nr 7 oooooh!
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?