My pownie!

Idag ville jag bara gråta en skvätt. Jag satt med världens bredaste leende på min häst idag. Min plan och mitt upplägg verkar funka ypperligt. Hon var så fin så fin så hjärtat slog ett par volter. Red samma runda, samma upplägg och fokus. Red henne i lite högre form i skritten det var väl det ända jag gjorde annorlunda men annars körde jag på samma sak som jag gjort de senast dagarna. Traven var jättefin, och så fort hon hamnade mer på bogarna försökte jag få upp henne mer genom att ta upp handen och driva på henne framåt. Hon var jätteduktig. Ska det ha varit perfektion kunde hon ha fått vila lite mer på steget, men alltså så som hon går nu är så jäkla bra, jag måste vara smart och inte sätta för höga krav nu.
 
Det som var helt underbart idag det var tölten. Jag växlade som vanligt upp till galopp som jag alltid gör samma sträcka, när jag sedan skulle ta ner henne lade hon sig i tölt självmant, och det kändes hur underbart som helst. Hon var så äckligt rörlig, paddlade på som i smör, var framme och bara ångade på. Jag blev rätt så häpen! Så hon fick tölta på sin sträcka där eftersom kvalitén var amazing och den blev finare och finare. Det var länge sedan jag kände en sån fin tölt. Emellanåt kunde den bli något travtaktig, men det såg jag som en positiv sak då hon annars har varit väldigt bunden i tölten. Sedan drog vi järnet i galopp som vanligt sista biten! Jag hade en otroligt fin och rolig runda med min lill tjejen idag, åååh vad jag berömde min ponny, jag var så lycklig!! Tänk om detta kan hålla i sig. Känns så underbart i hjärtat att min plan funkar riktigt bra och att mina tankar kring det hela inte alls är fel, jag känner min häst otroligt djupt helt enkelt :)
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Ne, det har gått rätt fort och de är bara konny och mamma som vet ingen annan men du får komma och kolla om du vill när du har tid. . Han ät intr världens vackraste men det gör inget. Han har litr korygg och är vääldigt liten :) Men verkar snäll och dey är huvudsaken. .

Svar: Okej, hade varit roligt att få veta från dig istället bloggen tyckte jag bara :P Okej du har köpt honom? Vart kommer han ifrån då? Tyckte han såg trevlig ut från filmen jag såg på youtube
mittangsull.blogg.se

2013-12-19 @ 20:42:24



Anonym

Men som sagt detta är samma som med min andra häst de är hemligt säg helst inte till folk.. bara dom ynka sim läser min blogg osv. Men jag har inte skrivit att de är min..

2013-12-19 @ 20:45:58



Jennifer

Hehe ja jag får väl ta åt mig lite då eftersom jag nu är inne på att sälja min andra häst på kort tid ;) Men jag säger som så då, tänk om folk inte sålde sina hästar, då skulle du inte ha dom underbara stjärnorna som du har i hagen idag ;)

Ja i helgen så kan du väl titta förbi en sväng om du vill. På lördag är jag upptagen mitt på dagen då jag och Chanel ska iväg på tomteuppdrag i byn då. Sedan på Söndag så jobbar jag men bara mellan 7-10:30 =)

Svar: Okej ja men jag ska kolla lite hur det ser ut. Vårat mobilnät är bajs, och nu funkade tydligen inte hemtele heller annars om du vill nå ming och inte kommer fram på mobil kan du ringa 0690 20030 :)
mittangsull.blogg.se

2013-12-19 @ 22:05:38




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?