Hon är tillbaka

Jag har ju nämnt förut att jag tyckte Fifa blev konstig under hösten, efter att Svala dog. Jag tror inte det beror på Svalas död men efter just den tiden blev Fifa allt mer låg? Hon var inte sitt glada busiga jag längre och det här har jag saknat väldigt länge för hon är ett litet busfrö som alltid bjuder upp till lek, men den sidan har varit försvunnen.
 
Ikväll IIIKVÄÄÄÄLL bjöd hon äntligen upp till lek. Hon drog iväg i världens bocksprång under månskenet och studsade som en liten boll. Sedan drog hon järnet fram och tillbaka i hagen (tur att hon har brodd) och gissa om både hon och jag blev superglad när vi lekte omkring tillsammans. Jag for efter och studsade bredvid, jag behöver bara göra mig stor, sträcka på mig stolt och springa lite större så blir hon alldeles tokig. Hon travade så jävla flott så jag dog av där till och från. Hon tjöt som en liten arab, krökte på nacken och dansade fram runt om mig. Hon tog ögonkontakt med mig hela tiden och bjöd med mig i leken. Hon vill verkligen att jag ska springa och leka med henne. Huuuh ibland drog hon järnet fast jag försökte få henne att lugna sig lite pga det hala underlaget, men det stoppade inte Fifan.
 
Jag har en helt annan kontakt och lek med Fifa än med någon annan häst. Kaera har jag verkligen börjat få kontakt med och skapat ett starkare band, vi leker till och från och hon tycker det är riktigt roligt, men det är inte samma samspel som mellan mig och Fifa, Fifa och jag vi leker på riktigt och nästan pratar med varandra i leken. När jag bjuder in henne så kommer hon upp mot mig också, det gör inte Kaera riktigt än. Nej jag blev så sprudlande glad idag när jag och Fifis lekte, det var underbart!! Älskade häst!
 
 
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?