Update

Min lilla lilla skruva. Idag var ett av de bästa passen på länge. Sååå himla fint hon töltade och galoppen var outstanding. Det har varit lite knakigt med Fifan i sommar, hon har varit lite svankig i ryggen och skjutit upp sitt kors. Jag vet PRECIS hur den där hästen skall se ut millimetervis och jag har stört mig som attan på hennes rygg/kors. Hon har heller då inte arbetat korrekt med kroppen och absolut inte lyft ryggen, men det kunde hon inte heller då jag gnuggade på hennes rumpa, då ska de ju reflexmässigt lyfta sin rygg, men hon kunde bara inte.
 
Så det blev någon träning för Lina och jag fick ändra på min ridning en hel del och vi fick även tänka om hur vi skulle jobba ärligt med Fifa. Jag kan säga att jag har ridit alldeles för mycket med mina händer, fasen, att man hamnar i den olaten. Men nu jädrar har jag satt in bättre ridning i muskelminnet och fasen vilken skillnad på min häst. Nu är rygg och kors så gott som det skall vara.
 
Sedan stretchar jag massor, tar på henne back on track täcke före och efter ridningen, smörjer med arnika och rider två gånger om dagen, skritt på morgon där fokus är lååånga steg, det kan både vara från rygg eller för hand, oftast har vi skrittat omkring i sjön vilket jag ser som en riktigt god träning, eller så blir det cykling, gående, klättring eller skogsridning, sedan blir det lite mer seriösare arbete på eftermiddagen, detta har gjort suuuusen. Det är så fränt när man sätter sig på min lilla häst nu, fasen vad hon lyfter ryggen, från att man sitter upp till att man sitter av, och rör sig genom hela kroppen och gungar på, hon jobbar så jäkla bra just nu, hohoohohohohoh ^^ FRÄN känsla.
 
Fan idag svävade jag på moln, huuuuh lycklig lycklig lycklig lycklig. Älskade lilla häst, gud hon är verkligen bäst!! Aldrig kommer vi skiljas åt, min lilla gofis. Imorgon då kommer jag återigen bli superlycklig :) Ni som vet vad jag har på gång får vara tysta så länge annars blir det ju ingen hemlis.
 
På tal om bloggandet så vet jag inte hur jag kommer hålla i det, kanske blir ja lite mer skrivsugen nu, när allt går så bra och så, men jag funderar starkt på att fixa lösen på sidan faktiskt, jag känner att jag vill inte dela med mig allt till alla, kanske har mognat på mig? :P Så förmodligen blir det lösen framöver till er som får det ;)
 
 
 





Kommentarer
Ida Klausner

Åh nej! Jag bara älskar att läsa det du skriver!

2013-08-13 @ 08:54:08
URL: http://idaklausner.blogg.se



Marie

Kan bara hålla med Ida! :(

2013-08-13 @ 09:32:20
URL: http://kusken.blogg.se



Erika Pettersson

Blogga när du känner för de.
Att blogga ska inte vara ett måste eller ett tvång^^ :)

2013-08-13 @ 10:00:16
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Titti

Skönt att det här åt rätt håll igen då med Fifa. Sötnöten där...

Svar: Ja verkligen, det är så skönt!!
mittangsull.blogg.se

2013-08-13 @ 13:13:17
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Fanny

Neeej! Jag vill fortsätta läsa om dig och Fífa ju! Din blogg är så härlig och du inspirerar verkligen till god ridning, som jag vill fortsätta läsa om!!

Svar: Nemen, vad go du är! Vad glad jag blir! :D Blir alldeles rörd av de fina kommentarerna. Så kul att du känner så.:)
mittangsull.blogg.se

2013-08-13 @ 16:58:33
URL: http://fannymarianilsson.blogg.se



Elli

Hoppas att du fortsäter med bloggandet i den takten du själv känner för och håller din fantastiska blogg öppen för oss som verkligen älskar att läsa din blogg.. Väldigt själviskt men du är verkligen en inspiration, iaf för mig, innom ridningen och hästeriet!

Svar: Åh tack söta du, jag blir så rörd, det var gulligt sagt!!!
mittangsull.blogg.se

2013-08-14 @ 09:56:23
URL: http://wirrie-bell.blogspot.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?