Så kom smällen

Vad var det ja sa. Jag sa att det skulle vara för bra för att vara sant med Kaera, jag sa ju att snart kommer smällen. Ja i morse kom den.
 
 
 
 
 
Jag tänker inte gå in på hur hon gjorde sig illa orkar inte hålla på och skriva en massa, men hon har rivit upp vid höger kota fram som ni ser, hon har ett litet hål in där i benet, hela benet ända upp till bogen är tjockt och varmt, det syns knapp på bilderna men hon är riktigt svullen alltså. Hon har svullet höger öga med sår och svullen mun på höger sida, samt blåmärke på tandköttet, hon är som sagt ganska mörbultad. Veterinär tror att hon kommer bli bra, så länge hon inte får feber och en infektion i såret, men hon tyckte inte såret var så djupt när hon pillade och Kaera såg inte ut att ha så ont heller så hon tror på en god prognos, men som sagt inga garantier. Jag däremot panikgrinade hela morgonen, jag orkade verkligen inte med en till smäll. Först Lina som flytta ner till skåne i Lund i måndas, sedan Svala som dog nu i onsdas och nu min lilla stjärnhäst. Kom igen då, vad är nästa smäll!!???
 
Ja, just nu mår jag bara illa, det är inte roligt varken ekonomiskt eller psykiskt från min sida just nu känner jag. Jag är så fruktansvärt orolig att det är kört med den här hästen, det är väl den smällen jag väntar på, att hon ska bli en promenadhäst och inget mer.
 
Det ända positiva var att fyfan vilken snäll häst jag har. Hon var en ängel alltså när veterinären böjde, klämde, pilla och kände. Jag var så stolt över henne!
 
En veckas boxvila med en del promenader. Jag skall ge pencelin sprutor i halsen i fem dagar, tempa ofta, läkningsprocessen kan pågå upp till 6 veckor. Får hon feber får vi åka ner till kliniken för då har hon förmodligen infektion i benet, då kommer hon kanske behöva sövas och skölja leden.





Kommentarer
Erika

Aj!! :(
Hoppas lilla tösen snart är bra.

2013-08-31 @ 18:52:03
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Men Linda! fy det var väl onödigt att det skulle hända!!! :-( Massor av tankar, kramar och hållna tummar...!

2013-08-31 @ 18:56:26



Titti

Nä men usch,gud va trist :( Håller tummen att det går bra...

2013-08-31 @ 21:11:03
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Alexandra

Men vafan! :( Gud vad onödigt.. :( Hon blir nog helt bra igen ska du se. <3

2013-09-01 @ 15:47:43
URL: http://alexaka.blogg.se



emma

Lider med dig:( men du ska se att det blir bra. Peppa peppa ta i trä så har inte min tvååring skadat sig än. Hon är ju lite klumpig:) men bara små skador som tur är. Håller tummarna för att hon blir bra. Mvh emma o isa

2013-09-02 @ 20:51:34



lilldamberg

Men fy. Verkligen inte något ni behövde nu.
Håller alla tummar jag kan för att allt går bra.

2013-09-05 @ 15:39:32
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Elsa

Men fy vad synd! Hoppas hon blir bra!

2013-09-07 @ 19:17:29
URL: http://elsan.webblogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?