Min <3

 
e: Meitill frá Kjarnholtum
 





Kommentarer
Sophia

Min har oxå meitill som pappa :)

Svar: Vad kul!! :D
mittangsull.blogg.se

2013-08-13 @ 21:17:25
URL: http://fialei.bloggplatsen.se



Jennifer

Meeeen vad roligt!!! Jag hade mina aningar då du skrev att det var nått på gång ;)

2013-08-13 @ 21:32:53



Agnetha

Nämen?!:-D Vad skoj! Grattis! Berätta mer?!

2013-08-13 @ 22:08:48
URL: http://sockerponnyn.blogg.se



Evelina

Hej, där jag har mina hästar inarkoderade, där har de många 3-7 åringar efter Meitill, trevliga och fina hästar.=)

Svar: Jahaa vad kul :) Är det med stona eller hingstarna eller har du de inackorderad med de lite äldre hästarna? Han har ju hästar överallt, dina kanske inte står just på Öland :)?
mittangsull.blogg.se

2013-08-14 @ 10:42:18
URL: http://saintinhell.blogg.se



Nina Liljedahl

Men ååååååhh!! Grattis, grattis till din fina nya pålla! Och tack för att vi fick ta del av din väg till henne, det var verkligen jätteroligt och intressant att läsa. Jag hade verkligen bästa frukostlektyren i morse (men hade lite bråttom så jag hann inte kommentera då).

Oj vilken fin och söt liten tjej, en riktig Linda-ponny ;-) Jag har läst inlägget här ovan om hennes pappa, så med den stammen ska det nog kunna bli någor riktigt fint av hene på tävlingsbanan om du skulle vilja det.

Jag blir så konfunderad över hennes färg. Är hon brunskäck? Men pannluggen är ju inte svart, så hon ser ju inte ut som en solklar sådan, men visst har hon svart svans? Eller är det så att hon är rödskäck fast man och svans är lite mörkare än kroppen? Jag är ju färgnörd vet du, så.det är viktigt för mig att få veta hennes färg ;-) hihi.

Jag förstår din tanke om att skaffalösenordskydd på bloggen, ibland skulle man vilja ha det för att kunna få skriva vad man vill utan att det skulle kunna såra, uppröra eller skada någon. Men å andra sidan utesluter man ju möjligheten att få nya trevliga bloggläsare att lära känna, så det är inte något enkelt val.
Jag hoppas i allafall att jag ska få kunna fortsätta att följa dig, även om du skyddar bloggen!

Grattis till finingen än en gång och lycka till med henne!

Svar: Taaack Nina :D! Åh ja jag är så glad, ne jag är lycklig, hon är sååå fin! O precis som du säger en riktig Linda häst, kunde inte ha blivit bättre hihi.
Hon är brunskäck :) Svansen är mörkbrun, men hon har en del röda pigment i sig så hon skiftar även i rött, hon är liksom rödbrun, men brun i passet :)

Jo det är på två vis att börja med lösen, för ja har betydligt fler trevliga läsare än otrevliga, men ibland blir man så less och man funderar om man verligen ska låta dessa människor få ta del av mitt liv..

Hur går det för dig och hästarna och allt då :D??
mittangsull.blogg.se

2013-08-14 @ 15:44:54
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Julia

Åååååh, grattis!! Så söt.

Svar: Hih tack :D!
mittangsull.blogg.se

2013-08-14 @ 23:54:41
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Nina Liljedahl

Hihi, tack för att du stillade min nyfikenhet om färgen :-)

Här är det bara bra! Vi fick ett underbart isisföl i somras, en liten Blundur. Vet inte om du sett honom på fb eller bloggen? Han är förmodligen silversvartskäck som Fifa och världens mest absolut underbara föl!! Naturligtvis ;-)
I sommar har vi sålt fyra hästar och lånat ut en, jätteskönt, för vi vill komma ner i antal så vi hinner med dem vi ska ha kvar lite bättre. När man har för många hästar går all tid åt själva skötseln, men man vill ju göra lite mer än det med dem.

Ha det gott och lycka till med nya underverket! Och välkommen in till min blogg om du känner för det :-)

Svar: Jaaa jag såg den söta lilla bebisen, guuuud så fin han var :O Nu får ju du också din silversvarta med tecken som du velat ha ;)
Jo jag har märkt i andras bloggar har jag för mig att du sålt lite hästar :) Är det inte Agnetha som köpt din av dig? Eller är jag helt ute och cyklar?
mittangsull.blogg.se

2013-08-15 @ 23:01:37
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?