Yes!

Iiiiih. Snuttan jobbade så himla himla fint idag och helt otroligt trots efter en dags vila, ofta brukar det alltid vara knakigt direkt efter en vila. Tölten på volt var skitfin och väldigt fiiin emellanåt mmmm. Galoppen blev också fin i slutet av passet med trav som övergångar. Nu börjar det bli ett mer sväv i traven och hon är så skumpig nu mer. Traven kunde ha varit liiite renare men jag är asnöjd, hon kändes jättefin, verkligen. Ökade sedan tölten på rakorna och ibland kommer det fram guldsträckor alltså. Hon kan bli lite för på och i handen när vi går ut på rakspår för hon får så bråttom och tror lite att man kan släppa arbetet. Fast då får jag vara på en del, driva, böja när hon rollar och tappar, halvhalter och sedan fram. Hon är inte riktigt säker att tölta i högre tempo på i kurvorna än, det blir en del rollningar men det är bara att träna på. Hon var verkligen verkligen kalasduktig idag, jag är sååå nöjd. Det bara rann skumm om munnen, snutte! Läääängtar tills imorgon hihi.
 





Kommentarer
Julia

Kul att det gick så bra!!

2013-04-08 @ 21:07:53
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Agnetha -

Haha, vad snygg hon är nu Fifan! ;D Våren är en härlig tid!
Jag är in och läser varje dag. Faktiskt. Jättehändigt att sitta och sappa på Iphonen när man ammar (blir ju mycket sånt nu) men jag är dålig på att samla ihop mig och skriva nåt vettigt. :-) Då står jag hellre över. Det har inget att göra med att du o-svarar. :-*

Tack för grattishälsningarna! Kul att du gör praktik! Jag är lite avis på dig, verkar galet kul att jobba på F-skola faktiskt.

2013-04-09 @ 08:56:51
URL: http://www.agnethagothe.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?