Woooooooow!

Wooooooooow! Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur jävla bra det gick idag. Alltså folk måste ju tro att man hittar på snart men jag fattar inte riktigt heller vad som händer, vad sjutton händer??? Min häst, oj.. wow.. wooow. Hon är en heeelt annan häst, jisses jag blir så lyyycklig! Let me tell. 
 
 
Red ut med Erica idag, det var skojsigt :D Vi tar en tur imorgon också jipppieee! Det var riktigt blött vädret, men man hade klätt sig rätt så det fanns inga bekymmer kring det. Vi red en lagom trevlig runda. Hela rundan var så bra så man trodde inte det var sant. Tölten den var riktigt fin, idag fick hon gå i ett kortare tempo och jag var bra överraskad hur pass fint hon gick i den korta tölten, wow! Någon ökad tölt gjorde vi inte, vi hängde med i Svala och Ericas tempo och jag kände ändå för att lägga ökningen på sidan. Hon kunde gott jobba på i kortare tempo och när det ändå gick så bra så varför inte fortsätta så liksom? Fifa skummade rejält och sög på bettet som en tutte, hon var riktigt nöjd. Skritten den var ju bara fööör bra, superren, långa fina kliv, avslappnat och trevligt. 
 
MEN (i en början av en mening) Men traven! Oj. Ja den var så fin så jag ville grina, hallelulja! Speciellt en bit där vägen sluttade lite uppför, jag bestämde mig för att växla upp till galopp men Fifa ökade istället på i traven, wooow, så fort och power-rikt har hon aldrig travat, och det var ingen släng trav heller med en massa spring utan väldigt avslappnad, jämn och fin. Jädrans anamma, guuuuud det är så sketakul nu, ja jag kanske svär och skriker mycket i mina inlägg nu mer men jag är så himlans glad, min häst överraskar mig hela tiden, jag kan inte riktigt fatta hur hon kan utvecklas så snabbt?
 
Galoppen, wow, gud vad hon lyfte ryggen och vilken aktion! Jämn och fin, avslappnad i lagomt tempo, det var också häftigt, matte mållös. Sedan drog jag järnet i världens busgalopp, tjoa och tjima. Fifa drar på med en jädra fart. Efter det skrittade vi hela sista biten hem på långa tyglar, duktig gumma!
 
Det känns som om det är så lätt för henne nu, speciellt i tölten där har man ju verkligen fått kämpa fram de där bra stegen och man har varit så lycklig när man fick en bra liten stund, nu håller hon ju den bra mycket längre och lättare. Samma med traven, det är nog störst skillnad på den eftersom det typ inte fanns någon trav förut, nej det är häftigt.
 
Det roliga är att hon har en helt annan gång i hagen nu, hon travar ju jättefint. Ja man är bra brydd, kanske gud tyckte att vi var värde den här framsparken efter så mycket skit vi varit med om. Vem vet ;)
 

 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Julia

Så himla roligt att läsa!!!

2012-09-01 @ 16:09:10
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Clara

Sv: Vi red en hel del tillsammans på slutet innan Paulina slutade, men Saga går absolut bäst ensam så hon red ofta själv, men nån gång i veckan red vi tillsammans :)

Hahaha ja hennes mun är superstor, riktigt lång hehe :D

Hm, jag har för mig att det var någon skada med benen...om jag inte minns fel? :O

2012-09-01 @ 17:34:00
URL: http://tvistirni.webblogg.se/



Erika

Så jäkla kul att de går så bra. :D
Klart de kommer perioder då de går väldigt bra ni har en sån lång period o de är bara glädjas åt de. :D

2012-09-01 @ 17:45:40
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Nina Liljedahl

Haha! Jag blir glad över alla dina superlativ :D
Kommer på mig själv att jag sitter och ler när jag läser :)

2012-09-01 @ 22:57:01
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?