LITE längre tur?

Puuuh. Det är sjukt ändå, att en ridtur kan göra en helt slut, ja jag fick lägga mig i soffan och sova ett tag. Jag och Erica skulle rida en lite längre tur. LITE längre tur? Jag hade nog glömt hur LITEN den turen var, för det tog ca 4 timmar. Ja visst vi skrittade och gick med hästarna en hel del men fyra timmar är en lång tid i sadeln. Fifa var jätteduktig. Alla gångarterna var super, men längre in av turen började jag känna av hennes trötthet då tölten inte var lika flaschig eller lättsam längre, ändå var hon framåt och pigg. Lilljäntan.
 
Det var en rolig tur men jag tror varken jag eller Erica rider ren rundan på ett tag, det var verkligen loooong road, grusväg, skog, sten, grusväg, skog, sten, grusväg... ja vad kan jag säga det var inte mycket till sevärdigheter på den vägen ^^ Aja jag har iaf fått klart för mig att Fifas trav har blivit fenomenal, hon kan trava och hon kan trava hyfsat snabbt idag, kanonroligt.
 
 
 





Kommentarer
Erika

ibland är långturer roliga, men de ska ju gärna hända lite på turen.
varierade vägar, bra galopp sträckor m.m. :)

2012-09-02 @ 19:56:57
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



malin

ja han har patella. eller, han hakar när han stått inne nu när han är så svag i rumpan, runt knät... men de blir bättre ju starkare han blir!

2012-09-02 @ 20:13:48
URL: http://malinsjolander.com



Evelin.

Svar: Åh det tycker jag också! <3 Absolut, ska hitta någon bild bara så ska jag lägga ut en snarast :)

2012-09-02 @ 21:09:58
URL: http://handwritten.webblogg.se



Julia

SV: Tack så mycket! (för båda kommentarerna). Fifa är så himla fin hon också ;) Jodå det gick ju bra ändå, trotts vädret ;P

2012-09-02 @ 21:38:15
URL: http://semtegensis.blogg.se



emelie

Åhhhå! Vilken utsikt!

2012-09-03 @ 19:15:57
URL: http://komkoma.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?