En break för oss

Nu har jag nog tagit en liten paus i ridningen. Jag känner mig sååå slööö nu mer, jättetrött och är inte alls motiverad till att hämta hästen ur hagen ens haha. Jag älskar verkligen att rida och umgås med mina hästar men jag tror att det är nog nyttigt både för mig och Fifa att ta en break. Fifa har utvecklats med stooormsteg de senaste månaderna och har hållt igång ända sedan våras, även jag, man har tagit in så mycket den senaste tiden så man är ganska mättad ett tag.
 
Så en liten break är nog bra, hur länge den blir återstår att se. Jag har tänkt att hon kanske ska få vila en månad eller så under den hårda underlags periodern innan vintern också, men eftersom jag för tillfället inte riktigt har någon motivation, ork eller inspiration så får hon stå och vila lite nu några dagar med. Imorgon skall hon vaccineras så då måste hon ändå ta det lugnt efter det.
 
Jädrar jädrar vad magen växer på henne, haha och pälsen växer den med, hon börjar se ut som en tjock liten luddig shettis snart. Hon står ALLTID och äter när jag går upp till hagen, sällan jag ser Bitter och Svala äta faktiskt, de kan dona med annat, klia varandra, sover, strutsar runt i skogen o.s.v men inte min minsta lilla häst, nej nej här skall hätsätas haha, jaja hon får väl bli rund ett tag då, hon måtte väl få leva livet lite hon också.
 
Nej det får bli pausie på hästfronten, jag tar det spontant, det kommer när det kommer.
 
Fifa förra hösten när hon flyttade hem igen från härnösand.
 





Kommentarer
Elin- Northern Showhorses

haha, söt hon var på bilden! Ser nästan ut som en lite shettis =)

2012-09-09 @ 16:47:05
URL: http://www.northernshowhorses.blogg.se



Jossan

Vi håller faktiskt också på att "äta upp" våra hästar ;) Dom får inte jätte, jätte mycket gräs men vi har börjat med kraft nu så dom får lite extra energi nu i pälssättningen :)

Sv: Ja... Röra frambena kan han! Haha! Bakbena däremot... Nja... Inte jätte kul. ;)
Nej men tack så mycket! Ja, jag är också ganska spänd på att se hur han kommer röra sig med boots på! Men det är en härligt lång bit kvar tills dess! :)

2012-09-09 @ 16:53:15
URL: http://semtegensis.blogg.se



Nina Liljedahl

Jag tycker det är riktigt klokt av dig att lägga in en vila för Fifa nu. Även om den inte blir lång är det nog bra att låta alla nya kunskaper sjunka in i henne, utan att samtidigt kräva mer av henne. Det ska ju vara roligt också, och om det är så att vi människor blir trötta av allt nytt vi lär oss när vi är i en utvecklingsfas, så blir nog hästarna det också. Kanske ännu tröttare än oss?

2012-09-09 @ 22:09:56
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?