Bra helg!

För att för en gångs skull uppdatera utanför hästlivet, för jag har ju ett sådant liv med hehe ^^
 
Nu sitter jag här i lägenheten i härnösand. Jag, Martin och Elmo tog timmerbilen hit med ett lass. Vi har det suuupermysigt, älskar mina pojkar. Har nyss varit nere på stan och käkat och köpt lite gotta. Nu snart ska vi mysa framför film. Det är toppen! Imorgon ska vi gå lite på stan, handla lite inför kvällen både dricka och något plagg. 
 
Imorgonkväll blir det middag och fest med vänner, tjooohoo längtar! Detta blir en toppenhelg helt enkelt :) Förhoppningsvis blir det kanske kräftskiva eller annat festligheter med A.K och fler nästa helg, här planeras det för full rulle med både nära och kära, man ska passa på att leva ut med det viktiga i livet.
 
Hur har veckan varit? Den har varit bra faktiskt trots långa skoldagar med sega föreläsningar, men det har varit toppen att få träffa sin studiegrupp, den är verkligen hur bra som helst, alla hänger med alla, vi är verkligen ett toppengäng, alla är så himla glada och positiva hela tiden. Vi skrattar och tokar mest hela dagarna, lunchar och planerar träffar, gruppen räddar verkligen de tråkiga skoldagarna, vi peppar och håller ihop.
 
För att komma tillbaka till hästfronten igen. Red ut en sväng på Fifa idag. Det gick sådär, ganska sådär faktiskt, hon var så tillbakadragen idag, ibland får hon såna dagar då hennes självförtroende tryter. Hon var lite feg på saker och kastade sig i luften så matte fick hålla hårt. Ibland blir hon så, inte ofta, väldigt sällan faktiskt men idag var det en fjantdag. Sedan var hon som sagt tillbakadragen, gick inte fram riktigt och stannade gärna, hon kändes lite osäker på foten, men men det var bara att göra det bästa av situationen, hon gick hyfsat bra ändå, jag vet ju att hon får såna här dagar ibland så det är bara att tat :) Varför grina över ett mindre bra pass? Livet leker vidare och jag är lika glad ändå :)!
 
Nej nu blir det myspys hoppas ni har det lika trevligt och mysigt! Kommentarsvar gör jag då jag hinner med :)
 





Kommentarer
Erika

såna dagar kommer o går.
tur de inte är så ofta. :)

2012-09-08 @ 11:00:47
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Härligt med bra kursare!
Ang FIFAs form säger jag som förut: S.T.O ;-)

2012-09-08 @ 21:46:40
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?