Babe is real!!

På en djurpark hittas en liten getbebis som fastnat i vatten och skriker efter hjälp, till undsättning kommer en liten gris och hjälper geten på något otroligt sett, hur grisen får loss geten är verkligen ett mysterium men det är helt klart en otrolig insats, det är sjukt, djur är helt fantastiska!! Detta får mig att tappa hakan, helt otroligt jag är mållös, så himla fint!
 
Något som stör mig är de åskådare som tittar på då geten håller på att drunkna, är dom seg i kolan eller helt störd i huvudet? Jag tycker filmen är såå bedårande men samtidigt blir jag arg på de passiva folket, det är väl bara att kasta sig i??
 
 





Kommentarer
Alexandra

Åååh fy vad fint!!! :') Dör!
Gud vad jag vill ha en gris också!!!

2012-09-24 @ 21:33:48
URL: http://alexaka.blogg.se



cia

Det är både hemskt och bedårande på samma gång!

Sv; Tack :) Skolan lärde mig nått trots allt ;)

2012-09-24 @ 21:41:58
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se



Jessica

SV: Tackar! :)

2012-09-24 @ 21:59:29
URL: http://islandsekipagen.blogg.se



Fia

sv; Det är verkligen super att jobba hos Berit! Så positiv, ödmjuk o. duktig! Har lärt mig jättemkt här:)

Ja, han är ju sexton nu, och kvaliten ökar ju hela tiden på övriga hästar så han "uddas" ju liksom till lite också. Men ändock, så fin! Ja, man kunde ju nästan önska man skulle kunna lämna in en beställning, haha. Vill inte heller ha nån pytteliten då jag själv inte är den minsta.. ;) Sitter o. kollar hans bedömda avkommor för att se storleken nu (nörd, haha) och två av dem är iaf 143, fyra är 139, sen typ 141. Sen, alla andra har man ju ingen aning om..

2012-09-24 @ 23:59:39
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se



Erica

Åh den var jättefin!

2012-09-25 @ 08:42:41
URL: http://minsvala.blogg.se



Karin

Fint! Det låter ju som han som filmar skickar grisen. Det skulle ju vara coolt i så fall. =)

2012-09-25 @ 09:40:07
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Tove

Men gud så underbar! <3


Sv. Det jobbiga är att hon har patellaupphakning, det har försvårat allt! Som tur är så börjar det försvinna nu men hon kopplar ju fortfarande galoppen till obehag, vixlingar och stress. Det börjar bli lite smått bättre, men tar en väldans tid. Jag ska testa med bommar, då får dom ju vinkla kotorna ordentligt. :) Traven är iallafall bättre än galoppen, men inte så bra som den har varit tidigare. Allt beror ju på upphakningarna som sagt..

Det är superkul att träna på ovalbana, speciellt eftersom att Raudur spänner sig lite när jag rider ut (allt är ju så läskigt!), på ovalbanan kan jag träna att rida på rakt spår men ändå ha lite mer kontroll :)

2012-09-25 @ 11:23:01
URL: http://raudur.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?