Hingst tips

 Det ÄR bestämt Fifan ska betäckas i vår. Jaahaa, jag har ju några hingstar som jag funderar på faktiskt mer eller mindre, men det finns säkert en hel dröööös med andra bra hingstar som jag inte ens tänkt tanken på. Så nu skulle jag vilja höra lite tips på vilken/vilka hingstar som skulle passa Fifa och VARFÖR? Svårt för er som inte känner Fifa på riktigt så men man kan alltid komma med tips av det lilla man vet :) 
 
En av favvon som bara tagit mitt hjärta är
Herkules Fra Pegasus - Foto tagen av Ulrica Norlander
 
Men om han passar Fifan vet jag inte. Jag har bara kärat ner mig i just den här hästen!
 
 
 
 





Kommentarer
Jenny

Det beror ju på vad du vill få fram för avkomma, så att säga :) Men Herkules ser ju himla läcker ut!

2012-10-27 @ 17:59:35
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Erika

Va kul att du ska ta föl på henne. :)

2012-10-27 @ 18:03:06
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Julia

Men vad roligt!! Blir alldeles pirrig i magen av glädje!

2012-10-27 @ 18:22:04
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Emelie

Åååå vad snygg han är herkules! Finns en hingst i stallet där jag rider! Grim från björkmuren! Han är så snygg! Vet inte om dom använder han i avel! Men han får ofta blickar på sig av folk då han är så fin och smäcker! Helsvart är han :)

2012-10-27 @ 18:22:51
URL: http://www.lillaemmpa.blogg.se



Emelie

Om du vill se en vild på honom så gå in på den här bloggen!http://www.alsjobergets.se/12408245. Är en bild på en svart hingst å Sofia som sitter på! Han är så vacker

2012-10-27 @ 18:32:58
URL: http://www.lillaemmpa.blogg.se



Emelie

Nu skriver jag igen haha! Han finns ju med på min blogg å! Bara kika!

2012-10-27 @ 18:45:17
URL: http://www.lillaemmpa.blogg.se



Jossan

Vad är det för egenskaper som Fifa inte har? Både exteriört, gångartsmättigt och psykiskt? Gör en lista på bra och "dåligt"/det du vill ha bättre.
Så kan du jämföra de hinsngstar du är intresserad av med den listan och se till så att hingsten har det Fifa har på sin dåliga sida, på hans bra sida.
Fattar man något av vad jag skrivit? :S haha!
Men som min granne gjorde. Hennes sto har dåliga fötter då tog hon en hingst som har bväldigt bra fötter. Däremot har stoet otroligt bra benställning så då gjorde det inte så mycket om hingsten hade lite sämre. Fattar du? :)

2012-10-27 @ 19:01:07
URL: http://semtegensis.blogg.se



Nina Liljedahl

Här finns en hingst nära dig, http://livetpavischan.blogg.se/
Baldur heter han. Om han passar Fifa eller inte, har jag ingen aning om, men vill man ha en ovanlig färg är han super :)

2012-10-27 @ 20:37:47
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Fanny

Kan du inte lägga upp lite exteriörbilder på Fifa och skriva lite om hennes temperament och gångarter? :) Så är det lite lättare att tipsa om hingstar! Skriv gärna vad du skulle vilka ha hos en avkomma också! :)
Herkules är väldigt fin! Men, han är ju ganska liten och lite av den grövre typen. Och vill du ha en lite smäckrare, större avkomma så kanske inte Herkules är det optimala valet. Men, han är otroligt häftig, verkligen!

2012-10-27 @ 21:32:33
URL: http://fannymarianilsson.blogg.se



Alexandra

Men fy vad spännande!!! :) Jag är ju lite kär i Hringur frá feti & Haleggur från hyndevad. :D

2012-10-27 @ 22:35:50
URL: http://alexaka.blogg.se



Agnetha

Oj vad roligt! Hur har FIFA det med sin pass? Jag skulle nog välja en femgångshingst... Sen om FIFA var min skulle jag välja en lite större och grövre hingst ... :-)
Också ska det vara en som känns bra i hjärtat! :) för man har ju aldrig någon garanti för att det blir en bra mix 50/50 heller. Kolla vad hingstarna lämna innan! Det säger en del om vilka egenskaper de för vidare ..Jamila har en fin hingst efter Bjartur, kommer inte ihåg vad han heter men den gillar jag. Eller rättare
sagt jag gillar Bjartur och Bjarturs avkommor men ;-)

Det fina med FIFA är ju att hon är rätt bra själv tycker jag, hon har väl inga stora exteriörs avvikelser, rör sig fint och som
Pricken över i har hon en kalasfin färg! Du har ju bra chans på
Färg oavsett vilken hingst. Vill du ha chans på silver ska du inte använda en fux- dock! :-)

2012-10-28 @ 07:49:16
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se



Agnetha

Alltså jag blir tokig på min lur. Den tror att jag vill skriva om fotboll tror jag. Jag måste backa och rätta om den ska skriva Fifa och inte FIFA ... Tänkte den skulle lära sig men smarta telefoner är inte alltid så smarta! ;))

2012-10-28 @ 07:51:24
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se



Titti

Ja han är fin! Du hittar säkert en som passar fina Fifa tror jag. Det finns ju många att välja på,är Fifa fyrgångare skulle jag nog välja en 5 gångshingst iallafall. Men det kommer bli bra det där ska du se :)

2012-10-28 @ 08:46:33
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?