Susanne i Stalker

Ni glömmer väl inte premiären av programet stalker? Ett program där man hjälper de utsatta och ställer förövarna mot väggen. Bonde Susanne har under en lång tid haft problem med en stalker där han har terrat och utsatt henne för fysisk misshandel. Nu tar programet stalker tag i saken och hjälper susanne med den besatta mannen. 
 
Premiär 7 november 21.00 Tv 3
 





Kommentarer
Alexandra

Ja men fan det var därför jag kände igen henne!! Stackars! :(

2012-11-02 @ 21:05:59
URL: http://alexaka.blogg.se



Alexandra

Sv; Jag trodde också att han skulle vara större.. Han är typ 139-140. Ser mycket mindre ut för att han är så kort i ryggen.. Frodi är ju 138 och innan jag såg dom brevid varandra så var jag säker på att Balthasar var typ 135.. haha
Tackis! :)

2012-11-02 @ 23:19:32
URL: http://alexaka.blogg.se



Louise

sv: Ja har ju tyvärr haft det lite krånglit på tok på mycket humör och inte alltid så snäll heller men som sagt mycket bättre tar ju inte 40 min att gå av gårdsplan längre och han går för det mesta på fyra ben och inte två och flyger i luften ;) Så förr eller senare slutar han nog helt får vi hoppas :)

2012-11-02 @ 23:20:29
URL: http://teamponnybrudarna.blogg.se



Sofie

Usch! Verkar SÅ hemskt :(

2012-11-07 @ 23:53:11
URL: http://isbitarna.se



tobb

Hej linda..
Ser du har lastat upp Susanne som skall vara stalkat..!!
Det är mig detta gäller där hon säger sig bli stalkat av mig..!!
Du och flera tusen andra har tyvärr blivit lurade av henne och av Hasses program stalker..!!
Det är riktigt att jag har haft kontakt med Susanne, men inte på det sett som sägs..!!
Hon var inpå min Facebook sida mitten av 2009 och där blev vi vänner, från tidigt 2011 den tiden till hon anmälde mig till polisen för att jag skulle ha kränkt henne..!!
Hon har inte nämnt med ett enda ord till mig om att jag skulle vara oönskat person för henne..!!
Hon har också bjudit mig hem till sig, det är också en uppgift som hon har varit tyst om…!!
Jag ser hon ljuger på många punkter som inte är sanna för antagligen att förstärka stalker episoden för dessa inkompetenta fårskallar som fattar Nada..!!
Varför mejla då hon inte tillbaks till mig om att hon inte önskade kontakt..!!??
Hon svarade inte på mina mail då hon var redd för att hennes ord ville bli brukat mot henne själv i ett eventuella tvistemål, men att bruka mina ord mot mig och gömma undan sina egna var hon inte alls bekymrad för att göra..!! Usch
Susanne har aldrig blivit stalkat eller blivit förföljd av mig alls, enbart hennes lögner och fantasi har dessa fantasier uppstått då hon blev ratat som ven på Facebook och sedan d 12.01.2012.
Att hon har blockerat mig kan vara så, det var nog närmast en uppgift för att styrka hennes historia om stalkningen och förföljelsen som enbart är byggd upp av lögner..!!
Jag skall nog gissa på varför denna våldsamma reaktion från henne att hon blev ratad av mig för andra gången, var nog att jag ratade henne och att jag var nog den enda som har ratat henne som absolut inte var accepterat..!!
Hela händelsen är en av de vidrigaste jag har upplev någonsin, som har tagit mycket hårt in på mig, och jag kan bevisa nått annat än denna påstått händelse som stalker och förföljelse episoden är byggd på lögner och hämnd då hon blev ratat av mig..!! Usch
Hej med dig…… tobb

2019-06-03 @ 11:28:08




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?