Planer som kanske spricker

Jag kan inte sluta tänka på min häst, jag mådde till och med illa vid maten och har ont i magen. Ge dig Linda!! Fasen den där hästen är mitt allt, varför ska hon krypa på knä egentligen?? Dumma! Jag kommer springa ut till hagen imorgon och kolla hennes hälta på en gång med hjärtat i halsgropen, jag vet att den säkerligen kommer vara kvar samtidigt som jag vet hur jädra ledsen och besviken jag kommer bli, man är ju knäpp helt enkelt.
 
Jag och Erica har typ fixat en sak som vi kanske ska vara med på till helgen, men den planen kanske skiter sig om Fifa inte blir bra, otroligt synd :/ men huvudsaken hon blir bra igen, men det vore ju riktigt roligt, lite nervöst men roligt. 
 
Dumma häst nu ser du till att du blir bra med bums annars!!
 
 





Kommentarer
Ekka

Äääh tryck i na nå smärtstillande så kan ni v ara med ;) Ne skämt och sido! Nu skärper du dig Linda! ;) Inte må dåligt nu.. Det blir bra dehär.. som sagt huvudsaken hon blir bra och det kommer hon bli. Så gaska upp dig nu så får vi vänta med morgondagen för se om det är försämringar eller förbättringar!

2012-11-26 @ 21:09:46



Caroline

Linda!!! nu har jag hittat dig en hingst om de planerna fortfarande står på listan! Tigull fra Kleiva! Grym bedömning, lite rolig färg då han ser ut som en riktig dressyrstjärna med vita ben bak och bläs samt röd fux. Har 10 på kort galopp och tölt, är väldigt ung än så kommer mest troligt att bli bättre.

Dock tycker jag fortfarande att du ska satsa på en Flipi- avkomma! Kolla hästnet så får du lite inspiration om vad det kan bli för något! Kram

Svar: Meeen nu hittade jag kommentaren, Fanny hette du inte utan Caronline, haha jag efterlyste nämligen dig för jag fann inte din kommentar, alltså Tigull var ju asfrän ju, jag gillade att han kom fram så mycket i tölten, nog första fuxen jag fattat tycke för, tack för tipset :D!! Hur är han in psyket?
mittangsull.blogg.se

2012-11-26 @ 21:56:30



Alexandra

Sv; Oh, vem är det som slitit sig mycket? :o
Det är så drygt när det händer, man hinner ju knappt reagera och det är ju inte som att hålla i en hund precis.. :P

2012-11-26 @ 22:08:19
URL: http://alexaka.blogg.se



Erika

Hon kommer bli bra Linda.
Stor kram <3

2012-11-26 @ 22:55:16
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Ord & inga visor!

Ok det handlar alltså inte om något tydlig hälta?För då brukar man ju se var det sitter.Jag trodde i min enfald att den handlade om ett ben när du skrev att hon var halt.=)
mvh/Q

2012-11-26 @ 23:11:04
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Titti

Hon blir säkert bra snart!!

2012-11-27 @ 09:00:30
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Agnetha

SV: Det är lite svårt tycker jag för du beskriver inte HUR halt hon är: står hon på tre ben? Eller ser du en störning i rörelsemönstret? Tycker du är lite snabb på veterinären. Kan du se varifrån hon verkar ha ont?
Om hon inte står på tre ben eller stapplar fram som om döden vore nära skulle jag släppa ut henne. Det är ju inte bra att hon står och "stelnar" i stallet heller och laddar extra energi så hon måste "tok-rejsa" när hon kommer ut.

KRAAAAAM!

2012-11-27 @ 09:52:58
URL: http://agnethasfundror.se



Clara

håller tummarna för att fifa blir bra snart!!
Och hur sjutton lyckas du ta alla dina galna bilder på henne hahaha! Bläddrar man igenom hela din blogg, hittar man så galet många fantastiska bilder på Fifa, som man själ nog hade lyckats med 2 stycken av på en livstid.... hon har personlighet, din lilla häst!

2012-11-29 @ 20:18:00
URL: http://tvistirni.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?