Uppdatering om Bitter

Älskade älskade Bitter. Den hästen håller mig varmt om hjärtat, trots att vi inte alls har samma connection som mellan mig och Fifa så är han verkligen min stora varta kluns, han kommer för evigt få vara här. Det är så synd att han inte riktigt håller för ridningen, kanske någon lugnare tur, o andra sidan så har väl inte jag fulla tiden eller intresset längre heller, tyvärr, men jag törs inte ens låta någon av mina vänner rida honom, för jag tror att hans ben är inte riktigt fräscha. Han är glad och munter, ja herregud, han springer han i världens fart med glimten i ögat och svansen i vädret, men jag märker att han har gjort sitt. 

Igår var det sååå mycket knott och flugor kring hästarna uppe i sommarhagen så det gick inte att vara i närheten, det var sjukligt alltså, värsta insektssvärmen jag varit med om! Gick man nära hästarna hade man små flugor i öra, näsa, hår ja fulla ansiktet. Bitter har sitt eksemtäcke men ingen huva, hans gamla är sönder och jag har tänkt att jag skall köpa en ny till veckan, men igår var det bra synd om honom, han som blir så angripen. Ögonen rann, han hade bett och blod i ansiktet och såg riktigt matt ut. Ja jag tog och slängde mig i bilen och for efter hans gamla huva och sydde och sydde och sydde, den är ju riktigt sliten och han må ju knappt se nått i den längre, men gud han kunde inte gå sådär! På med den, på med flugspray och sedan tog jag ner både han och Fifa till vinterhagen, där var det knappt någon fluga. Så nu har de stått där sen igår kväll, jag tror det var väldigt uppskattat, så Bitter fcik någon ro! Imorgon blir det definitivt ny huva till herrn. Såg även att han var rejält sparkad på sitt högra bakben, tre sår på raken och ett som var lite djupare med början till varigt :( Gubben! Mina djur må ju vara olycksfåglar. För övrigt verkar han må som en gud där uppe, det är en stor hage med mycket spring yta och mycket skog, han leker och tjoar med sin nya flock och äter smaskigt grönt, han verkligen njuter- när inte kusarna är på! Fina prins.

I morse stod jag bra länge och bara myste med min svarta prins. Åh vad han myyste, han som inte är en myshäst hade det verkligen jättemysigt, Fifa kom några gånger och ville vara med men tji då nöp han till henne! Nu var det hans matte för en gångs skull, som den gamla goda tiden. Lilla Bitter killen.
 
                                                                     Bilder från i våras.





                                                                                 Linda






Kommentarer
Sessan

Han är bra fin, hur gammal är han?

2012-05-29 @ 10:11:04
URL: http://impalaa.blogg.se/



Jenny

Fina Bitter! Men usch för alla flygfän :(

2012-05-29 @ 11:01:14
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?