Prickiga hästkorven is back!

Vackra vackra lilla häst. Mitt hjärta slår så stark för den där skäckdamen. Det spelade ingen roll att regnet blötte ner oss, vi tog en skrittur ut i vår norrländska vackra miljö.

Min tjej hon känns så himla stor att rida nu, helt otroligt, hon är en helt annan häst. Hon länger steget så himla lättsamt och fint nu, lyfter ryggen som aldrig förr och frustar i all belåtenhet. Min fina fina skäckdam tänk om jag inte hade dig, du har verkligen tagit mitt hjärta!

Nu har jag i alla fall fått en prickig korv häst, helt otroligt ändå att hon kunde bli så mycket mer fläckig och mörkare i pälsen på bara fyra dagar.




                                                                                 Linda
 






Kommentarer
Julia

Så söt.



Sv: Ja, det har du rätt i.



Du har inte direkt missat något, har knappt skrivit om det :) Har en vän som rider M en gång i veckan ibland två, det funkar så himla bra! Litar verkligen på henne och de passar riktigt bra ihop. Hon är en riktigt duktig ryttare, hon och jag red för samma ridklubb för. Vi fick alltid rida de svåra, unga eller busiga hästarna :p Så känner till hennes ridning och hästhantering så det känns verkligen bra! För vem som helst kan inte rida min buse, haha.

2012-05-11 @ 17:25:44
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Jenny

Sötaste prickigkorven jag sett ;)

2012-05-12 @ 00:25:29
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Olivia Gustavsson

så söt!

2012-05-12 @ 16:01:48
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?