Min räserhäst!

Igår var det som sagt betessläpp, det blev lite spring och tjivs men inte så mycket som fröken Linda hade hoppats haha, men Bitter, oj oj han är ju verkligen uppskattad att titta på och fota. Gud vad han showar den hästen! Han blir så mäktig, svansen rätt upp i luften, travar fram i världens fart med vackert sväv och glansen i hans päls. Han är snabb, min lilla Bitter, riktigt snabb, han är så travsäker och travar lätt förbi hästarna som är under galopp, han har alltid sånt fart att man skall tro att han ska gå omkull och bryta benen, men han verkar ändå ha stenkoll, för det mesta. MEN det var vid just en gång som han kom i världens fart och jag har aldrig sett en häst trava så fort i hagen, det var sjukt och jag skrek
- Jennifer Jennifer kolla!!!
Herre i min själ vilken jävla fart häst kom med, först kom Jennifers hästar i galopp och Bitter låg en bit efter och fick in tävlingsinstinkten på en gång, han låg efter dom som en rak pil alltså! Man riktigt såg hur han siktade in sig på dom, ja det skulle vi ha haft på film, herregud vad snabbt det gick, självklart kom han ikapp ;)!! Jag fick det på bild men för det ser man ju inte farten, fast ni kan ju föreställa er istället, ja det var en upplevlese för sig!








                                         
                                                                                  Linda






Kommentarer
Erika

Så söta :D

2012-05-16 @ 10:21:00
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jossan

2012-05-16 @ 16:51:47
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Jossan

Min dator har börjat bete sig väldigt konstigt...



Ja jag tyckte jag såg en lite bit på filmen att han grog i väg i jäkla fart i trav! Var han en gammal travhäst eller hur var det? :)



Sv: Jajamen! Pengar är alltid pengar ;)

2012-05-16 @ 16:54:35
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Jenny

Hahaha, Bitter ser för rolig ut! :D

2012-05-16 @ 19:16:28
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Julia

Haha, Bitter tar detta på allvar serru ;D Först ska han vara!

2012-05-17 @ 22:15:31
URL: http://ohjuliet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?