Fifas man

Nu har jag äntligen tagit ur flätorna i manen. Den har varit flätad sedan över en månad tillbaka till andra sidan. Hennes hals ligger en aning till vänster, det syns ganska tydligt när hon går avslappnat, lite som en hingstnacke, därför ville jag lägga manen på motsatta sida för att stabilisera halsen. Nu får vi hoppas att den ligger på sin plats, det finns en risk att jag får fläta om. Manen är just nu väldigt väldigt risig men förhoppningsvis puffar den till sig snart igen. Tror dock att manen längst fram kommer vara lite mörkare nu när jag vände på den :)

                                                                            Fifa i flätor



                                                               Fifa äntligen utan flätor, rismanen!





                                                                         Linda






Kommentarer
Frida

Svar: Tack! Grejen är att jag inte orkar släpa med den hela tiden till stallet så då tar jag mobilen om den händer något jag vill föreviga. Du kan ju bara springa in och hämta din, slipper åka buss hålla på :p Jag har en Canon 30d, ingen värsting faktiskt men jag trivs väldigt bra med den :)

2012-05-19 @ 20:04:54
URL: http://fridabennerman.blogg.se/



Titti

Sv:Ja jag vet inte vart hon kan ha sett honom,kanske när Jamila tävlade honom nån gång. Här ska det stå en liten 2 åring vid namn Tjaldur som fått hovröta,och matten har just nu ingen boxplats själv. Jag tar och flyttar pojkarna till gamla stallet så han slipper stå ensam. Det är väl ingen hit kanske.

2012-05-19 @ 20:59:25
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Fanny ♥

Fin blogg!



Kolla gärna videon och säg vad du tycker om den! :D

http://mffryttarna.blogg.se/2012/may/fabiola-hoppar-55-60-cm.html#comment

2012-05-19 @ 21:05:01
URL: http://mffryttarna.blogg.se/



Agnetha

nä jag trodde heller aldrig att jag skulle kunna bo i stan! Nu längtar jag! Saker och ting kan förändras Häst ska det bli igen, men det tar tid innan jag kan rida igen... det var inte bara att vara gravid. :-p snart ett år sedan jag födde och är inte bra än. .....



Det här med manen, jag tror du lurar dig själv lite. det där kommer rätta till sig när hon blir starkare och mer balanserad.

Manen ligger på hästens svagaste sida. det slår nästan aldrig fel. det är bara i sällsynta fall som manen är delad på grund av att den är så omfångsrik och tung, då den ligger på båda sidorna. det är oftast därför hästar har lite delad man uppe vid nacken bakom öronen eftersom de är mest "liksidiga där". Det är oftast lite äldre dressyrhästar som har man som ligger fint på båda sidorna.



Men jag ska med spänning följa ditt flätprojekt. ;))

2012-05-19 @ 21:37:05
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



natalie

det brukar vara bra att fläta manen sådär, min har också man på båda sidor tyvärr :/ borde göra nått åt det också :)

2012-05-19 @ 23:17:52
URL: http://natalierongvall.webb.se



natalie

det brukar vara bra att fläta manen sådär, min har också man på båda sidor tyvärr :/ borde göra nått åt det också :)

2012-05-19 @ 23:18:10
URL: http://natalierongvall.webb.se



Bonnie

sv: Haha jag vet faktiskt inte, mongoliet kanske, de har ju sina nomad-galopprace;)

2012-05-20 @ 01:30:14
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Julia

Älskar pannluggen! Försöker få Melroose pannlugg att iaf växa ut till lite mer än en tuss, men det är förgäves :p Den vill sig inte! Hon har ärvt sin mammas pannlugg..



Sv: Haha, det är lugnt! Förväntar mig inte att du ska veta exakt, bor i västra Götaland. Strax utanför en stad som heter Alingsås!

2012-05-20 @ 17:46:40
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Agnetha

SV: ja, jag tror att manen faller tillbaka. är du säker på att det är flätorna som stabiliserat halsen? du tror inte att det är träning? ;) Jag vet inte. jag är jättenyfiken. :)



Vi har köpt en helt vanlig "liten" villa i ett helt vanligt litet villaområde, väldigt centralt. Raka motsatsen till här med andra ord. det känns JÄTTEbra. och spännande. och fruktansvärt läskigt! :-o

2012-05-20 @ 19:38:24
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jenny

Hoppas manen håller sig nu! Rackarns fin är hon, din prinsessa!

2012-05-21 @ 11:43:05
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?