En blogg flera bloggare

Som rubriken säger så verkar det ju vara ganska så populärt att ha en blogg och flera bloggare, vad tycker man om det? Jag har faktiskt funderat på att kanske blogga i lag med någon annan, men då skulle jag nog inte välja vem som helst, eftersom jag är så aktiv i min blogg så skulle jag ha en som var av samma skrot och korn, en som skriver mycket och bra inlägg med mycket bilder, fina bilder. Det vore ju roligt, att bloggen blir fylld med lite andra hästar än en silverfläcklig liten skit och mitt drös av pladder ^^

O andra sidan känner jag att detta är MITT space, min blogg och mina tankar, min plats! Haha nu börjar jag nästan snacka lite revir här men det är ju min blogg och jag vet inte riktigt om jag skulle vilja "förstöra" det genom att bjuda in någon annan, att skapa en ny och ha kvar denna: glöm det, det skulle jag aldrig, orka, ska det vara blogg ska det vara EN. Tänk om vi inte kommer överrens med desginen och annat? Hur vet man vems läsare som är vem? Nu ska ju inte läsarantalet spela roll men det kan ju vara roligt att se vilka som följer just dig eller mig. Ju fler bloggare man har i en blogg desto större sannolikhet att man får fler läsare eftersom alla bloggare slår ihop sina, när jag följer en blogg med flera bloggare följer jag sällan alla, det brukar kunna vara EN som jag intresserar mig mer för.

Ja det är svårt det där, men jag tror jag håller för mig själv ett tag, det är väl lättsammast så, inget krångel eller "tjafs" man vet aldrig vad det kan bli, det behöver inte alls bli dåligt, tvärtom det kan ju bli kanonbra, men nja jag är ändå väldigt skeptisk, bloggen blir ju inte min personligen, en "del av mig" ges till en annan, låter kanske skitlöjligt men det är nog lite så jag tänker :)

HUR TÄNKER NI KRING DETTA? Gillar ni bloggar som har fler bloggare? Varför? Varför inte? Vad är för- och nackdelen med att dela en blogg med en annan? Varför har du din blogg som du har ensam/ej ensam?

Isbitarna är tre bloggare i en blogg, men det är Josefine och Herkules som drar mig dit, jag tycker  hon skriver ärligt och bra och det är så intressant att följa henne och Herkules utveckling tillsammans. Det blir så mycket mer personligt i hennes skrivande när det faller just kring hon och hennes häst. Dom är så fina och duktiga tillsammans!  Ett exempel :)

                                    

                                                                                  Linda






Kommentarer
Frida

Jag läser några bloggar med fler bloggare, men det blir oftast som du säger att man egentligen bara följer en av dom. Isbitarna har dock lyckats väldigt bra och det alla skriver är oftast väldigt intressant att läsa. Det är inte många som lyckas med det tycker jag.



Jag skulle inte heller vilja blogga tillsammans med någon annan, tror det blir en helt annan press på en då. Skriver den andra 5 inlägg måste jag också göra det. Jag skriver när jag vill och om vad jag vill och har ingen press att jag måste, då tror jag det bara blir dåliga inlägg tillslut. Jag vill bara ha någonstans att samla den jag och Guffi gör så man kan gå tillbaka sedan och se vilken förändring som skett :)

2012-05-17 @ 10:10:37
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Sienna

Det kan nästan jämföras med att ha en eller flera medryttare.

2012-05-17 @ 12:32:35



Jossan

Åh vad fina ord! :') tack Linda!

2012-05-17 @ 14:03:14
URL: http://isbitarna.se



Liza

Jag är nog inget fan av gemensamma bloggar.

Än så länge har jag inte stött på någon blogg

med bra upplägg osv. Kan tycka att det blir lite

rörigt i vissa bloggar, att hålla isär vem som är vem tex.



Gillar hellre att läsa om en person i en blogg.

Känns mera personligt då :)

2012-05-17 @ 16:33:37
URL: http://lizalovisa.blogg.se/



Jenny

Jag måste erkänna att jag föredrar ensambloggare framför flerbloggare, jag tycker det är rörigt att hålla reda på allt som händer vem och vem man pratar om vad med.



SV: Han är jättepussvänlig också ska du veta, idag kom han fram och nosade mig i ansiktet först av allt :) Urmysigt!

2012-05-17 @ 19:32:00
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Julia

Jag vill ha min blogg för mig själv iaf, haha!

2012-05-17 @ 22:22:52
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Jossan

Jag tycker det är skönt att vara två :) Man kan komma på ämnen tillsammans och man kan hålla bloggen bubbelt så aktiv :) Det skulle kanske inte göra så stor skillnad för dig eftersom du uppdaterar så fin hela tiden men jag har försökt blogga ensam tidaigare och har inte hållt uppdaterningen ens en vecka.. Nu har vi haft en tillsammans i snart ett halv år! (tänk vad tiden går...)

Så för mig passar det perfeckt! :)

2012-05-17 @ 23:24:49
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Tessan

När jag läser ovanstående blogg så läser jag nästan bara jossan :) Jag följer nästan alltid EN på gemensamma bloggar, så en & en är väl o föredraa :)

2012-05-18 @ 08:29:40
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Clara

jag föredrar två faktiskt! Bytte ju precis från att vara ensambloggare till att blogga tillsammans med sara och för mig passar det utmärkt. Det känns som att bloggen får en bredare inriktning, då Sara är tävlingsryttare med större ambitioner och mycket duktigare än mig och skriver därför om "viktigare" saker, medan jag är hobbyryttare och har ett helt annat fokus :)

2012-05-18 @ 10:05:04
URL: http://tvistirni.webblogg.se/



Nina Liljedahl

Jag tycker som de flesta här ovan, en bloggare per blogg. Det är lite småjobbigt att veta vem som skrivit ett blogginlägg när det är flera som bloggar, eftersom namnet på den som gjort blogginläggen står under själva inlägget.



Det är bättre att följa många olika bloggar med en bloggare på varje, än färre bloggar med flera bloggare på varje.

2012-05-18 @ 23:43:09
URL: http://stallskogalund.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?