Bad-premiär!

Idag blev det massage för snuttan och sedan tog vi och badade lite i sjön. Tänkte att det kanske kunde vara nyttigt för henne att simma lite om det nu skulle vara någon låsning eller liknande i någon muskel, vad vet jag? Vrålhett hade vi ute i alla fall. Nu är det sommar. Fifa min lilla flicka ska få en break iaf och mellan denna break så ska jag ta henne till en massör, så vi får hoppas att den planen löser "allt".



                                                                                    Linda





Kommentarer
Q med ridtravare i fokus!

sv:Jag tror inte ni kommer åt henne riktigt därav upplever ni att det gått bättre och hon forsätter överträna sin vänstersida.Hurvida detta påverkat henne på något sätt kan jag bara sia om.



Jag tittade på filmen som ligger på tuben som du la upp för en månad sedan (Töltträning 11 4 2011) Och det syns på denna hur hon i stället för att ta i högt på höger sidans bakben kompenserar i högerbakknä och has i stället och faller in på vänster bog pga detta.Och i galoppen trampar hon utanför sig med höger bak.Ställningen/böjningen sker inte från bålen utan i nacken .hon fuskar för att kompensera för höger bak och för att så plats att falla in på vänsterbog.Och även när hon är rakare i sin hals forsätter hon falla in på bogen.Hon bär upp sitt högra bakben med höften i stället för det överlöpande länd/kors musklerna och låser dessa i ett kort läge i stället.Och det syns även hur hon trycker dig ut till vänster bitvis .Men som sagt jag är en glad amatör bara, Men det är var jag ser.Och ta nu inte detta på fel sätt för det är så otroligt lätt att tycka det är super och sen upptäcka att OJ man är lite ute på hal is.Varit där själv så många ggr att jag inte kan räkna dem ens när det kommer till ridningen .Känslan kan vara super och nästan euforisk men man har ändå halkat ut spår.

mvh/Q

2012-05-27 @ 19:47:40
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jenny

Jag blir riktigt avis, vilka härliga bilder! Nu vill jag också bada med häst ;)

2012-05-27 @ 22:22:32
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Sessan

Första bilden är riktigt underbar. Var det kallt i vattnet?

2012-05-28 @ 18:48:35
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?