Världens sämsta matte!

Jag och Martin ska snart ut på en ridtur. Tänkte att Bitter kanske var en bra draghjälp. Det är blå himmel med strålande sol, fast blåser väldigt. Dock behöver Fifa få lite energi, måste jobba på framåtbjudningen så det får gärna blåsa lite så hon vaknar till liv.

För övrigt råkade jag klippa pulpan på Elmo och jag mådde så illa så jag nästan höll på att spy. Inte för att det var blod utan för att jag gjorde honom illa. Elmo är nämligen skräckslagen när vi skall klippa klorna och vi behöver vara två för att kunna göra det. Oftast sitter han och skakar och gnyr skräckslagen och vad gör då matte?

Vi släppte ut honom på gården på en gång, han sprang och lekte i blodstänket som om inget hade hänt. Jag satte mig ner på golvet och kunde inte hålla tårarna borta, det var väl en utav anledningarna till att vi tog ut honom, så han slapp se mig ledsen, fyfan vilken dålig matte jag är, hemska jag, jag borde inte få klippa hans klor. Jag mår så dåligt över detta så ni anar inte, jag gjorde illa min lilla Elmo. De första gångerna man råkat ta pulpan har väl varit mer
- Jaja någon gång gör man väl det.
Men eftersom Elmo har blivit så fruktansvärd rädd att klippa klorna så gör det nu så ont i mig. Där i husses famn, skakar han, gnyr och är livrädd, försöker tappert lita på matte som pular in massa korv i honom- ändå skadar jag min hund, fan ta mig :(

        


                                                                          Linda





Kommentarer
Erica

Var inte ledsen.. Man kan inte rå för att de händer! Låtsas som ingenting.. Sedan kan du ju börja ta fram klotången och leka och bjuda han på godsaker utan att du klipper honom bara att kanske klotången ligger på golvet eller att du håller den i ena handen och ge han godis från den andra sedan går du och lägger undan den.. så håller ni på så. Så att han inte förknippar klotången med klippa klorna jämt :) Om du vill så är jag gärna med om du sk klippa honom någon gång så kanske jag kan ge er nå bra tips..

2012-03-02 @ 11:57:06
URL: http://minsvala.blogg.se/



Frida

Sånt händer ibland och det låter ju inte som att han riktigt märkte det heller, så du kan nog vara lugnt. Min mamma var livrädd för att klippa klona på våran kanin, han blödde flera gånger så tillslut åkte vi alltid till veterinären och klippte dom.

2012-03-02 @ 12:39:42
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Linda, var inte ledsen! Sådan händer, självklart känns det jobbigt när det händer eftersom man ser hur tappert han försöker vara till lags. Men sådant händer, han kommer inte vara arg på dig. Det gör ont, men det går över ! Kramar till dig ♥

2012-03-02 @ 13:52:58
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Elin

anmäl dig till veckans ekipage!

http://islandsteam.blogg.se/2012/march/veckans-ekipage-tavling-anmalning.html



Var inte ledsen, sånt händer linda! Våran lilla hund är också ootroligt rädd för att klippa klorna och samma sak har hänt mig, men då är det bara att ta nya tag:)

2012-03-02 @ 15:02:01
URL: http://islandsteam.blogg.se/



Sessan

Ja det kommer det bli. Både i vår/sommar så det ska bli roligt :)

Naw stackarn som är så rädd för kloklippning. Men tycker inte du ska känna dig som en dålig matte.

2012-03-02 @ 15:14:12
URL: http://impalaa.blogg.se/



Sessan

På just den plätten tog de bort allt. Mamma & min styvpappa hade hittat en jättefin glänta de ville ha som grillplats så de kunde ta mina småsyskon dit & grilla & mysa. Så det var hårda ord från mamma när de upptäckte det. + att de skulle sätta nya plantor & det gjorde de fel så alla dog :S

Men mamma är inte den som håller käft utan hon säger vad hon menar & lite till.

2012-03-02 @ 15:18:27
URL: http://impalaa.blogg.se/



Jennifer

Köp en sån där kloklippare som känner av vart pulpan börjar =)

2012-03-02 @ 17:18:47
URL: http://jennifher.cybersite.nu/



Jenny

förstår dig fullständigt!!! Jag hatar att klippa klorna på Blixten, har oxå klippt i pulpan flera gånger :( Mår dåligt av att klippa hans klor å han hatar det! Hua... Ångestladdat om nåt!!!

2012-03-02 @ 20:25:23
URL: http://jen81.blogg.se/



Alexandra

Gud vad fina bilder du tar! Mindre roligt inlägg, hoppas det blir bättre, kram!

2012-03-04 @ 23:43:58
URL: http://typaleix.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?