Sista passet

Idag var det sista ridpasset för denna vecka och det blev en hel del trav ute i skogen samt lite klättring. Det är ju så fruktansvärt skönt att hon kan ha bett igen, det blir så mycket enklare att rida än på hacket, jag gillar hacket också och kommer givetvis rida på det emellanåt, men det blir lättare att jobba henne med bett som ledande tygeltag o.s.v Thank god! Ne man ska väl ta och packa lite ikväll inför helgen, jag far tidigt imorgon, hoppas på bra väder. Kommer givet uppdatera med massor tillsammans med smaskiga bilder, frågan är om jag får med mig något internet, får se om jag kan fixa det annars får ni vänta till efter helgen :)

                                                                             Linda






Kommentarer
Josefine

Nu ska jag svara på allt du skrev här! :D



De blev avstängda eftersom de hoppade av sina hästar under en final (pågående ritt) i SSM och dessutom kallade akut till möte under dagen efter de ansåg (tillsammans med flera andra) att domarna satte fel poäng på alla hästar.



Jag kommer tyvärr inte upp på norrländska, men har du vägarna förbi oss i Sundsvall kom förbi och säg hej! ;)



Du har absolut inte skrivit något jag tagit illa upp av, absolut inte! Var en som ansåg att Herkules var farligt fet och lagt på sig mycket farligt fett, att jag var oansvarig som inte tog allt som en fångvarning. JAG ÄR SKITÄRDD för fång och gör allt för att förebygga det, men vill inte ta av han betesperioden utan rider istället under hela betet. jag vet att han lagt på sig lite.



Gud vad skönt att Fifa håller hull på sommaren, det gör inte Kulan som du ser, MEN det har varit värre! Så jag är glad ändå, man får vara lite sommartjock! :D

2012-06-14 @ 21:30:38
URL: http://Isbitarna.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?