Gårdagens äventyr

Hej hopp. Snart kommer Lina igen, vi ska köra Sjöfn och Fifa ska få springa bredvid, hur nu det går haha hon är inte alls för att springa med från backen, mycket roligare att ha någon på ryggen tycker Fifa.
 
Vad ska vi göra i stan då? Ja det blir en sväng på systemet, midsommarfirandet får inte glömmas. Sedan blir det nog en tripp till hööks, har lite smaskigt att köpa där men det är något jag visar sedan :) Har jag en anledning till att slinka in här.
 
Igår var turen väldigt spännade iaf, det blev en paus vid macken för glassätande, folk kom och klappade om våra fina hästar, det var tydligen väldigt populärt. En riktigt hästrädd kvinna gick fram till båda två och stod mittemellan dom och klappa, hon gick även bakom hästarna, riktigt modigt. Hästarna fick varsitt äpple, Fifa var som en bebis, hon tog det mellan tänderna och sög istället, sedan mosade hon det mot bänken och det var äppelmos överallt, hela matte och hela rastplatsen, sedan var hon tvungen att kolla in soptunnorna men eftersom det inte var något ätbart där tiggde hon glass mest hela tiden, fick sista biten, såklart.
 
Vi begav oss till grannbyn och undersökte en väg vi aldrig varit på, en vacker skogsstig, stannade vid en källa och drack vatten, Fifa surplade ur ett glas. Fortsatte stigen och kom fram till en lång gammal bro, vi stod ett tag och grubbla om vi skulle tordas gå över. Lina stod och hoppade på bron, märklig tjej det där ;) Haha modiga hon gick först med Sjöfn, YES de kom över, sedan trippade jag spännt över, blundade nästan, ingen fara vi lever. Kom till ytterligare en bro, vi tog chansen, vi kom över ;)
 
Fortsatte stigen, uuunderbar stig vacker som attan. Hästarna var så duktiga, dom hänger på alla våra tokigheter. Kom till E-14 där hoppade vi av och gick med dom en väldigt bra bit. Fifa tog lite kissepaus och lämnade en fors efter sig. Vi fortsatte in på en annan byväg och kom till ett kraftverk. Usch vi kände verkligen hur benen vek sig. Vad otäckt! Båda var extremt höjdrädda och vi kände verkligen för att man kanske skulle vända. O andra sidan guud vad jobbigt att vända då det var en väldigt lång bit, framför oss hade vi ju grannbyn, men då var vi tvungen att passera kraftverket! Bron var avstängd men det fanns en liten öppning på varje sida. Vi tog av sadlarna och lyckades slinka igenom hästarna, sedan gick vi över, Lina tittade åt ena hållet, stupet var inget för henne.
 
Äntligen över och vi fortsatte gå med hästarna en bit, nu började vi känna igen oss och kom på rätta sida vägen där jag bor. Härligt. Hästarna var pigga och glada, väl hemma blev det massage och stretch sedan flög Fifa fram i hagen i fulll av energi, sprang och lekte, trött var hon då inte - trots två mil. En liten kort sammanfattning av gårdagens tur ^^
 
Linda





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?