Wild child

Ridturen till skogs gick ut på att gå lång och låg avslappnat men ändå med bus. Hon har tappat liiite energi men är ändå väldigt villig och framåt, jag skulle tro ändå att hon har någon liten spänning i högersidan då jag nu tycker att den är svårare att stretcha ut vid morotstricken. Hon gick iaf jättebra idag, tölten var verkligen kanonfin, nu börjar hon rulla/paddla i tölten igen och får fram manken mer :)
 
Hemma blev det en dusch med probschampo och sedan lite spansk uppvisning för sambons familj. Fifa som alltid blir på hugget efter en dusch studsade och slarvade, hon var alldeles energisk ^^ Hon tog och stod lite på bakbenen där ett tag och lyfte så högt hon kunde när hon väl gick i spansk skritt. På vägen upp till hagen utnyttjade jag detta och lät henne tölta bredvid mig samtidigt som jag smackade och försökte busa upp henne, hon töltade sååå fint så, slängde med huvudet och tryckte upp benen, inte för att hon var lika flaschig som en hingst men busig var bara förnamnet.
 
Det första hon gjorde i hagen var naturligtvis att rulla sig, sedan tog hon några språng i hagen som en vildning.
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Clara

Sv: Hahaha typ! Ja visst är hon fin, hon har så härligt skäckmönster! Hon har ganska fina gångarter, men hon är väldigt markbunden och extremt framtung, vilket vi jobbar hårt på! Men skritten är hennes absolut bästa för tillfället, men tölten börjar komma den också. Och hon är väldigt lätt att tölta och trava, blandar aldrig ihop det längre, vilket känns jättehärligt, med tanke på att hon inte töltade alls och travade "orent" när jag började rida henne i vintras :D Jag har förstått att Fifa inte travar så lätt va? :o

(gjorde snabbsvar på bloggen pga dåligt internet, men nu blev det bättre, så jag svarar här också :)

Så härliga bilder på Fifa!

2012-07-23 @ 20:08:52
URL: http://tvistirni.webblogg.se



jossan

Har hon börjat tappa hull/muskler? Tycker hon börjar se tunn ut. :-/

2012-07-23 @ 21:51:28
URL: http://minfux.blogg.se



Nina Liljedahl

Fina tjejen! På vissa bilder ser hon riktigt "grym" ut i ögonen.
Jag tror inte hon tappat muskler som ovanstående funderade på. Islandshästar ska ju ha stupande kors och det kan se lite mer muskelfattigt ut om man jämför med hästar med "vanliga" kors. Man kan kanske trl att de är mindre musklade men det är de inte.

2012-07-23 @ 23:06:59
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?