Tänk vad roligt

när man får gå in i sitt lilla bloggkyffe och skriva om en underbar dag man haft med sin häst. Jag red ner till strandvägen och började tölta kravlöst med en rätt inställning till att det här skulle bannemig gå bra, och jädrar vad bra det gick också.
 
Fifa tölta på som en ånglok av dess like, traven bara sprudla av energi och galoppen var kraftig och uppåt, fan vad kul, hon kändes så stor och stark min lilla häst! Ja jag red en kvart- tjugo minuter, fram och sen tillbaka på den vägen, inget mer, the end, stopp, natti natti, hey hey, jag har så länge väntat på denna stund så jag ville avsluta när det gick som bäst, och det gick riktigt bra. Min häst var tillbaka! Gud vad jag längtar till morgondagens ridpass.
 
 
Linda
 
 





Kommentarer
Erika

Gud va kul. :D
De är såna dagar man inte vill sitta av för de är så underbart o rida.

sv
Jo..
jag fick ju använda Grappa som drag hjälp.
men hoppning gillar ju Raski och idag red jag ut med Dijana & Lisa.

Dijana la sig först och Raski drog på järnet.
Herregud hon visste direkt vad som väntades på den vägen där vi brukar hoppa över två små hinder.

Och sån bjudning brukar hon inte få även om hon rejsar på brukar hon inte ta o bli stark o bara jag skaaaa springa fort, haha :D

Busponny.
Älskar när hon bjuder framåt så här.

2012-07-02 @ 19:42:09
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Frida

Vad härligt! Blir verkligen ridsugen av att läsa om er :) Förresten ser jag dina inlägg två gånger i samma inlägg, kanske något konstigt med nya designen?

2012-07-02 @ 19:42:54
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



tanja

Gud vad roligt:D!! Jag hade också en sån där dag, underbar häst hade jag:D

2012-07-02 @ 20:30:38
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Frida

Svar: Jag som ansträngde mig för att inte slänga ur mig så spydiga kommentarer, jag har svårt för det när jag blir irriterad :p Nu har jag lagt ut svaret.

Nu ser det normalt ut, fint det blev :) Hon är duktig på att rita, ser verkligen ut som Fifa.

2012-07-02 @ 20:45:01
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Caroline Bågfeldt

Sv. Tack :D men ska du säga? :O
satan va grym du är på att måla? ;) målar du åt andra också? :)

2012-07-02 @ 22:08:45
URL: http://baraacarro.blogg.se/



Caroline Bågfeldt

Sv: Aha okej, hälsa din kompis att hon målar grymt då :D haha

2012-07-02 @ 22:13:42
URL: http://baraacarro.blogg.se/



Carla

SV Missförstånd! Det är inte den Draken, utan det är min Sokki och rubriken var en referens till inlägget dagen innan där jag skrev att vi skulle försöka oss på att gå ner i vattnet, trots att Sokki ogillar vatten. :)

2012-07-02 @ 22:50:36
URL: http://carlavestin.blogspot.com



Tessan

Vilken härlig design :)

Sv: vi kunde inte samsas om honom längre utan bråkade bara hela hela tiden, vilket fick mig att stanna upp och tänka till. Är goliat värd att komma emellan? Jag hade honom själv, men fick inte ihop det själv med jobb och allt. Hittade en supergullig foderfamilj åt honom, men de gör så gräsligt ont så nu känns allt mest svart och tomt. Riktigt mörker!

Rider gör jag såklart, i den mån jag orkar med. Väntar fortf på återbesök för herrn, men han går helt underbart bra, så vi hoppas det är 100% fortf. Det vore guld! Mamma rider Disan mest och jag kvistur. Han går i form i alla gångarter och tycker livet leker :) svansen går inte heller lika mkt, de känns underbaart :)

Vad kul att Fífa var tillbaka idag :) Nu är vi värda lite medgång tycker jag :)
KRAM

2012-07-02 @ 23:02:04
URL: http://thereseflodin.blogg.se



Jenny

Vad roligt att Fifa "är tillbaka"! Nu måste det ju hålla i sig :)

2012-07-02 @ 23:49:20
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Jenny

SV: Tack Linda! Vet du, jag tror det ligger något i vad di skriver, att hästmänniskor är lite speciella ;) Jag tycker inte det är skitsnack bara för att man har olika åsikter, det hänger ju på HUR man framför åsikterna. Sedan är det ju en helt annan sak om hästen faktiskt far illa, men då bör man i första hand kontakta djurskyddet, inte snacka skit.

2012-07-02 @ 23:56:11
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Julia

Kuuuul att det gick så bra!

2012-07-03 @ 00:05:59
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Sara

Men vilken perfekt lön liksom ;) Så bodde du där gratis eller? vad är dina syssl liksom under en dag? När är det tänkt att du kommer hem igen?

Svar: Ja, jag håller med, det var en underbar lön och jag tycker så mycket om honom, dessutom får jag rida in honom själv med min chef, så det kommer bli grymt kul :) När jag jobbade för valdi gav jag morgonfodringen vid åttatiden och mockade sen en halvtimma ca, går väldigt snabbt, inga spånboxar. Sen rider vi och tränar hela dagarna, oftast tilsammans men jag tränar en del själv också när han skor eller gör annat. Mycket ridning, man tränar hela dagarna verkligen.
När jag jobbat på andra gårdar har det sett likadant ut, fodra på morgonen och sen när dom ätit klart börja rida, longera och allt som har med träning att göra. Sen åker man omkring en hel del också, kollar på hästar, dricker massor av kaffe, hälsar på andra tränare med sin chef, tävlar, visar saluhästar till utlänningar som vill köpa m.m. haha, ja allt möjligt med andra ord ;)
Tanken är att jag flyttar hem nu i slutet av augusti och tar då hästarna med mig. Sen stannar jag i sverige till januari till at börja med och trivs jag så funderar jag på att söka hippologutbildningen på wången, om jag saknar island så flyttar jag tillbaka, jag har jobb här när jag vill :) det är verkligen jobbigt att dras mellan två hem.. :D
Har du fått svar från uppfödarna föressten?

2012-07-03 @ 00:08:07
URL: http://tvistirni.webblogg.se



Sara igen

haha ops, nu såg jag att din kommentar kom med, jag kopierade den så jag skulle kunna svara på frågorna :D bli inte förvirrad :p

2012-07-03 @ 00:09:08
URL: http://tvistirni.webblogg.se



Anonym

Åh vad roligt att det gick så bra! :D

Ja ridstövlarna var jättesköna från första stund, jag kommer nog glömma bort att jag har på mig stövlar när jag rider ;) verkligen att rekommendera!

2012-07-03 @ 08:07:02



Sessan

Haha men tack fina du :) Vad roligt att höra.

Så fin din nya design blev, den känns verkligen somrig & livlig ut. Älskar verkligen teckningen som Ullis gjorde på Fifa.

2012-07-03 @ 09:36:46
URL: http://impalaa.blogg.se



Victoria

Vilken underbart fin blogg! Headern är otrolig :)

2012-07-03 @ 09:36:51
URL: http://evvm.blogg.se



Titti

Sv: haha,ja vi har som jobbat mycket med traven eftersom han har så mkt pass. Tror inte jag har nån sån bild faktiskt... Ska se im kag kan få med mig en fotograf nästa gång ;)

2012-07-03 @ 10:19:35
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Annika

Åhh, vilken fin bild :)

2012-07-03 @ 11:30:34
URL: http://blogofphoto.webblogg.se



Erica

Skitnygg design!!!!

2012-07-03 @ 11:42:52
URL: http://minsvala.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?