Roligläskig tur till skogs!

Vi tog en låååångtur jag och Lina med våra älsklingar till skogs. Det var verkligen hur roligt som helst, som vanligt massa bus, skratt och en del rejs. Fifa klockade på jättefint, det verkar verkligen släppa nu mer och mer, tjoho! Vi tjoa och tjima lite för att skrämma bort.. höm.. björnar? Man var lite skraj där djupt inne i skogen, det har ju setts björnar där förut så varför skulle det inte kunna komma en nu liksom? Vi tittade efter spår som två nördar, stannade och spekulerade haha, vi är inte kloka!
 
Vi stannade sedan vid en jaktstuga för att fika den goda kladdkakan som Lina bakat. Hästarna släppte vi lös, dom går ingenstans, de höll sig bredvid oss hela tiden. En annan satt och lyssnade efter ljud, jag är bergsäker på att jag hörde nå brummel ibland, om det var från något djur, bil eller hästmage vet jag inte, det ända jag visste var att vi var lååångt upp i skogen. Lina hörde inte ett tjota. Tillslut visslade det till, jag och Lina tittade på varandra på en gång och började packa ihop våra saker rätt snabbt, björnar visslar ganska duktigt. Upp på häst ryggen och sedan snabba ryck hem, två rädda små flickor, uppspelt och nördiga, hua man är bra mesig ändå ^^ Men roligt som sjutton hade vi. Längtar tills imorgon då jag får rida min fina häst igen!!
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Frida

Kan björnar vissla? :O

2012-07-28 @ 20:35:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Ida Klausner

Men fy va läskigt! Tack och lov att det inte är björn här hemma. Fast och andra sidan vet jag inte om en vargflock är något bättre att ha i hasarna.. :/

2012-07-29 @ 10:13:08
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?