Kraftur the last ride - full movie

TackTanja ;)
 
Tryck på bilden för att komma till hela filmen.
Se och njut!
 
 
 
 





Kommentarer
tanja deimo

fy sjutton vad tårarna rann på mig!! Gud vilka känslor han har för hästen!

2012-07-09 @ 21:20:32
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Alexandra

SV: Ja, vikter är ju bra. Har haft det på henne innan för att hitta tillbaka till traven kanske ska testa för att få den ren också.
Ja jo, jag tror inte hon är helt ren på volt ännu. Hon har haft väldigt svårt för det. Men rundkorall är ju väldigt bra då :)

Det finns ju klipp med trav i filmen också som är på ganska rakt spår, man kan se att hon går lite orent då med.

Nä, jag tror nog inte heller hon är halt. Men det blir automatiskt en första tanke när man inte vet vad felet är. Nu känns det iaf bättre :)

2012-07-09 @ 21:24:25
URL: http://barefootangel.blogg.se



Alexandra

Jag har nog missat det här med Kraftur. Du har väl skrivit om honom tidigare. Vad handlar det om?

2012-07-09 @ 21:29:30
URL: http://barefootangel.blogg.se



Tove

Haha vad kul, jag satt och kollade på den trailern idag och funderade på att lägga upp den på bloggen. Underbar och sorglig film <3

Sv. Stärker takten men sliter på leder vid för mycket användande. Jag tycker att det är helt okej att rida med det då och då för att korrigera takten, trots att jag själv gör det väldigt sällan (i tävlingssammanhang som sagt). Det är just folk som rider med vikter dag ut och dag in som jag reagerar på, just för att det sliter. Ja, jag har tyvärr sett det :/
Jag tror att min pålle börjar bli lite trött, han har utvecklats väldigt mycket på väldigt kort tid och jag överväger att låta honom vila några veckor efter sm. Det är ju nästan självklart att man hamnar i svackor när det har gått så mycket framåt och jag borde egentligen ta det med en nypa salt.
Däremot så är jag bekymrad över såren. De kommer ju för att han blir stressad och obekväm med bettet, men det känns ju jobbigt att han går och biter sig själv.

2012-07-09 @ 21:50:23
URL: http://Raudur.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?