Det blev..

Några saker på notan blev avbockade andra inte, sedan kom det visst till något annat. Jag har haft min blåa fula gräsliga och allt för stora ridhjälm sedan jag var fjorton, den fick jag så snällt av en annan. Den har jag nu ridit i till idag, en hjälm som glider ner över ögonen, halvtrasig och jävligt ful :O Jag stod och tittade lite på hjälmar på hööks, jag har ju skickat på lite dyrare hjälmar förut, fast jag kände att det sviider lite i plånkan för tillfället och pengar kommer gå till annat framöver, så jag fick ta en billigare variant, den var riktigt skön och enligt mig ganska fin. Inte behöver jag ha flera tusenlappar på huvudet heller, svart och enkel som sitter som en smäck skyddat på mitt huvud, det dugs det!
 
Linda





Kommentarer
Sessan

Tycker den var riktigt snygg.

2012-07-04 @ 10:13:29
URL: http://impalaa.blogg.se



Jenny

Jag tror jag har en sådan någonstans, men jag mitt ägghuvud tycker den är obekväm :p Det beror väl helt på ens huvudform så klart, jag har svårt att hitta hjälmar som passar min.

2012-07-04 @ 17:15:49
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Kim

Fin:)
Har också en enkel och billig hjälm. För jag är expert på att ramla av och landa på huvudet så hjälmen spricker.. heh smarta jag :)

2012-07-05 @ 13:59:21
URL: http://skyggni.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?