Fick en tid!!!!

God morgon på er.

Nu är jag hemma igen, skönt. Jag har haft en jobbig vecka, mycket tankar kring Fifa och plugget för den delen, men det har nog varit bra för mig att ha kommit ifrån hästarna några dagar inklusive bloggen. Jag mår fortfarande inte bra, eller ja jag är inte glad så att säga. Oron är hög och jag känner mig mest vimsig och stressad.

Jag har yrat på här under morgonen. Väntat på att telefontiden till "den där bra omtalade veterinären" skulle öppna. Gud vilka svettpölar jag haft under armarna :P Medans jag väntade drack jag lite varmt te ur min nya supersöta mugg från hööks, känner mig som en lill flicka men jag kunde inte motstå. Två muggar för 29:- Köpte lite mer på hööks men återkommer till det sen.

      

Jag fick tag på veterinären som jag så gärna vill ta Fifa till. Gud vad ont jag hade i min mage och jag hade under hela morgonen planerat i mitt huvud vad jag skulle säga, i detalj, så jag verkligen kunde få chansen att fara dit. Ja, jag pratade nog på snabbt där ändå, jag var så nervös och hoppades så mycket så historien blev ganska kort. Dock verkade veterinären verkligen lyssna på vad jag sa och ställde frågor kring Fifa samtidigt som han berättade olika form av hältor och vad som kan göras och vilken slags hälta man kan ge rehab, träna upp i ridningen o.s.v Ja bara av det lilla lät han otroligt kunnig. Han kunde inte lova att han fann något på min häst men VI FICK EN TIIIID! JAAAA! Haha gud vad jag tackade gång på gång på gång. Så samma vecka vi skulle till min nuvarande veterinär fick vi tid hos den nya.

Min nuvarande veterinär, jag känner mig lite taskig, jag vill ju liksom inte på några vis antyda att dom är dåliga, de har fått kämpat med min lilla tös, det har dom och de har ju verkligen varit trevliga och härliga, men jag känner att nu måste jag få ett svar, ett svar som kanske en annan kan finna. Det är ju som ni alla sagt, man måste få lite nya synvinklar, kanske finner denna veterinären den orsakliga skadan på en gång, man vet ju inte men jag vill inte ge upp och att fara till en ny veterinär är liksom en andra chans. Finner de ett svar kommer jag kontakta min gamla veterinär så hon i alla fall får veta vad felet var, kan ju vara nyttigt och intressant för dom också.

Jag har inte bestämt mig om jag ska avboka eller inte till min nuvarande veterinär, det blir lite väl mycket åkande för både Fifa och oss den veckan. Jag kommer ju i alla fall få en smaskig ny självriskräkning, hua, men jag får lägga ut alla mynt jag har för jag måste få veta vad som är fel på min lilla jänta.

Tänk om de finner felet på Fifa!! Tänk om!! Ååååh jag vill dit nuuuuu! På en gång, snälla snälla gud jag lovar att icke ljuga, icke stjäla och så vidare.. låt de finna felet!! Ja menar finner det ett fel och kanske kan göra henne hel igen kommer ju även jag börja läka, få leva lite igen. Kanske kan jag vara ett snäpp gladare dessa kommande dagar innan vi far till veterinären, jag får liksom ett litet nytt hopp på något vis. Man måste ju försöka tro i alla fall...

                                                                               Linda





Kommentarer
Agnetha

Nu tänker jag vara lite krass: veterinärer. Det är knappast någon nyhet men de lever på vad de gör. det är väl klart du fick en tid.

Jag menar du kommer ju med en häst som de kommer kunna tjänan pengar på! :-p

Tycket inte du ska boka av tiden hos gamla vetten för det var k ryggröntgen på g där väl....? Med tanke på

Vad du skrivit om "kotor som ligger huller om buller" så lurar jag på att svaret kanske finns där....?



Muggen är förresten urgullig.! Jag vill också ha... ;-))



Också tycker jag att du ska försöka få nåpn att prata med

Om hur du mår egentligen. <3 det låter som

Att du behöver lära dig att stärka dig själv

Och inte söka lyckan utanför. Man blir så

Otroligt sårbar om hela ens lycka hänger på sånt utanför en. kram

2012-01-27 @ 11:00:08
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Matilda

Åh vad härligt att läsa att du fått en tid :) Håller tummar och tår att de kan finna orsaken och du hade så rätt så rätt i vilka veterinärer jag åsyftade :)

Mvh Matilda

2012-01-27 @ 11:09:27
URL: http://klumpadumpa.blogg.se/



Frida

Vad skönt att du fick en tid och hoppas de hittar något i gåtan om Fifa :)

2012-01-27 @ 11:22:37
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Agnetha

Sv: Ok, då hade jag missförstått dig angående veterinären. Då är det ju extra bra att du fått en tid och det låter ju som en jättebra grej att du bokar av den andra tiden. Men du kanske ska se till att få med dig journalerna på Fifa från den gamla veterinären så de inte "uppfinner hjulet igen".



Angående det andra så har jag ALDRIG påstått att du är särskitl sjuk eller konstig. jag såg precis att du mailat och ska läsa och svara för jag tror jag har en poäng.



STOR KRAM!

2012-01-27 @ 12:13:04
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Sessan

Så söt mugg :)

Skönt att ni fick en tid till den där vetrinären & hoppas de hittar något iallafall.

2012-01-27 @ 14:16:20
URL: http://impalaa.blogg.se/



Alexandra

VAD BRA!! :D

Hooopppppas!! :)

2012-01-27 @ 21:23:08
URL: http://alexaka.blogg.se/



Sophia

Jag tycker att du bara kör på den nya veterinären som du fick :)

Du ska inte behöva känna dig taskig! Ibland måste man testa annat, det nuvarande veterinären har gjort har ju uppenbarligen inte funkat, så då är det dags för nya tag.

Hoppas det löser sig för er!!

2012-01-27 @ 22:45:44
URL: http://snotra.noksin.se



Nina Liljedahl

Jag håller tummarna för att den nya veterinären kan hitta orsaken till Fifas hälta. Har han också tillgång till röntgen? Annars tycker jag att du ska behålla tiden till gamla vetten också.

Var det i vecka sex du skulle få komma dit?

2012-01-28 @ 19:05:09
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Alexandra

Läste ju men glömde kommentera!

Grattis, så härligt att du fick en tid. Det kommer att bli bra ska du se.

Hoppas han finner något. När är det ni ska dit? Så jag kan tänka på er och hålla tummarna!

2012-01-29 @ 21:38:49
URL: http://barefootangel.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?