Falska bloggare med fult spel

Något jag aldrig förstått och kommer nog aldrig förstå är dessa "falska" bloggare, de som väljer att vara en annan person i bloggvärlden- varför? Är det roligt att spela någon annan? Jag skulle inte känna mig glad eller ha gott samvete över mina läsarsiffor, för det är ju inte MIG de är intresserad av utan en ANNAN. Varför inte vara sig själv? Kanske för att sitt rätta jag inte är lika intressant eller spännande, men so what? Det är du och ditt liv acceptera. 

Titta på alla fjortisar som lägger ut korkade videoinlägg, fipplar med håret och trycker upp tuttarna i linsen- Varför? Vill de ha bekräftelse eller? Många av dessa tjejer spelar bara en roll och är inte så dum i huvudet som de vill visa sig vara, men tydligen är det inte sexigt att vara smart.

Att blogga idag är en trend som alla "måste" göra. Det är så himla viktigt att få så många läsare och kommentarer som möjligt. Jag kan gott säga att jag skiter i trenden och det som är "inne" jag älskar att skriva och fota, det är liksom ett stort intresse jag haft sedan liten, att sedan ha läsare som verkligen intresserar sig över det man vill få fram är ju ännu roligare. Jag tycker man dessutom lär sig mycket via bloggvärlden, skapar kontakter, växlar tankar, åsiker och erfarenheter med varandra. Bloggen är ju dessutom ett bra redskap så man kan gå tillbaka i tiden och läsa hur det var för två- tre år sedan.

Falska och värdelösa kommentarer är när folk kommer in i min blogg och skriver ex: Hej sötnos hur är läget? Kommentera massa i min blogg!
Men varför skulle jag? Vadå totalt ointressant. Kom med något vettigt istället. Ska man kommentera i min blogg och få respons skall man komma med något vettigt också. Jag tycker det är ful stil att bara gå in i en annans blogg och be denna att kommentera i sin egen blogg. Varför har du blogg?? Visst skall man marknadföra sig men på ett bra och intressant sätt, jag tror knappast sossarna marknadförsig på följande sätt:
- Hej släng in en röst på oss vi är bäst! Bravo, grattis hörrni! 

Ta en funderare på varför du bloggar egentligen och vad du själv vinner på det än bara läsarsiffror.

                                                                                
                                                                           Linda










Kommentarer
tanja deimo

helt rätt!! håller med dig till 100%!!!;)

2012-01-01 @ 21:08:43
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Mikaela

Instämmer tycker dessutom att de reklam kommentarerna bara ökar...

2012-01-01 @ 21:38:28
URL: http://svippostina.blogg.se/



Mikaela

Sv; Härligt! Här är det första gången som det verkligen blivit något men den är redan på väg bort:( Jag vill ha MASSOR! Men först vill jag ha snösulor, men dom kommer på på tisdag då hovis kommer:)

2012-01-01 @ 22:15:06
URL: http://svippostina.blogg.se/



Alexandra

Sv; Vilken av dom tänkte du på? :) All the pretty horses verkar inte vara nån hästfilm direkt.. Men jag har bara spolat igenom typ.. Den andra var däremot HÄSTfilm + lite kärlek.. :)

2012-01-01 @ 22:24:08
URL: http://alexaka.blogg.se/



Elin

Sv: jo lite klurig på hur jag ska göra. Kanske väntar nån månad till, för tror jag vill klippa den kort tills vi ska ut och tävla:)



Jo, fast det brukar släppa så fort jag kommer upp på hästen . Sen hade jag sån rutin med ni förra häst vi var ju ute på tävlings banorna i typ 6 år. Men nu kmr dom fram igen när det är en ny häst;) blir bättre när man vakt ute några gånger :)



Jag red i padocken här hemma, var bra underlag så red in för att testa hur galopp fattningarna kändes tills vi skulle på träning dagen efter. Men i ena hörnet var degen dold isfläck som kom fram så pony halkar till och tappar balansen så plötsligt ligger vi på backen och jag har han över halva mitt ben.



Slutade med ett knä ur led, krossad fotled och några brutna och spruktna revben. Pony klarade sig bra, blev lite öm i kroppen några dagar. Hade tur som red i western sadeln eftersom att stigbygeln är så stor och stark så den höll borta en bit sv. Ponys kropp. Annars hade jag nog brutit nått skulle jag tro.



2012-01-01 @ 22:29:46
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



Erika

Såna kommentarer får jag med.

Och de är någon fruktansvärt irriterande.

Inte tusan tänker jag sitta o kommentera en blogg jag inte gillar. :S



Jag driver en hästblogg i stort sett.

Där jag skriver om min vardag med hästarna, fotar o visar bilder.

För att de är de jag tycker är kul, får jag ingen kommentar så nehe och.



Suck

handlar ju inte om att ha 1000 läsare om dagen.

man ska ju blogga för att man tycker de är kul!



SV:

Hoppas de. :D

vore kul med ett bra år faktiskt.

vill inte ha någon skadad häst, vill utvecklas, vill uppnå saker.



Finns en sak på listan som jag kanske bockar av i slutet av veckan, eller veckan efter.

Men återstår att se :)

2012-01-01 @ 22:35:37
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Tessan

Håller helt med dig! Fick nån kommentar idag av nå tjejer som hade nån tävling. Kändes som de var ENDAST för att få ett klick och även fler kommentarer. Så jag skippade det, även om jag är grymt sugen att kolla vad det är för sida ;)



Sv;

Ja, verkligen toppenpass. Fick dock inte till någon film, som vanligt!

Och ja, det är jag :) Tack!!



Ja, ston är bra just för det! FÖÖL :)

2012-01-01 @ 22:53:19
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



jessica

Ja jag går på underbara Dille. :)

2012-01-01 @ 23:01:15
URL: http://jessicalundberg.blogg.se/



Nina Liljedahl

Ja det är lite sorgligt med de som bara vill locka nya läsare med sina kommentarer.

Själv struntar jag i hur många eller rättare sagt några läsare jag har. För ni är inte många, bara mellan 20-40/dag och av dessa är det bara en handfull som kommenterar. Däremot gillar jag verkligen de läsare som kommenterar, det är oftast samma skara varje gång. Det är läsare som själva bloggar och vars bloggar jag följer. Det känns intimt och bra :) För övrigt är det nog mest för min egen skull jag bloggar, det är därför det inte blir inlägg varje dag. Jag har väldigt svårt att hinna med det. Det får bli när jag har tid och lust i stället.



De sadlar vi har, som verkar kunna användas till Týr just nu är:

En Knights syntetdressyrsadel, som vi köpte av säljaren i hop med Týr.

En Frank Baines dressyrsadel, som ser ut att passa bra men Minou har inte ridit i den ännu. Jag vill gärna vara med och se när hon rider i den, men det har varit mycket jobb nu...

En Frank Baines allround (en gammal vid sadel som är superskön, köpte den till en annan häst från början)

En Crown Classic Herald, allround, som också köptes till en annan ponny från början. (Minou älskar den här sadeln, hon hade den till sin förra häst och hon hade en likadan till sin B-ponny fast en mindre.) Men jag tror att Frank Bainesen ligger lite bättre. Vi har inte hunnit prova ordentligt ännu.



Himla synd att man inte kan ha schabrak under padden :( Jag har funderat på det där med bomlös sadel, tycker det verkar så mycket bättre för hästens rygg. Men det är ju tråkigt att man inte kan ha schabrak till.....det trodde jag nämligen att man kunde..



Kan du inte göra ett inlägg om din sadel, med en massa foton och beskrivningar om hur den fungerar och även med padden också? Jag har nämligen aldrig riktigt fattat varför man måste ha en pad till bomlösa sadlar. Det skulle vara jätteintressant!

2012-01-01 @ 23:14:30
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Josefine

Haha så jävla bra skrivet! :D



Sv: var så god :) inte så lätt om man inte sett det förut ;)



Jo vi har kommit en bit.. Haha inte långt alls faktiskt. Vi ligger nog lite efter i tölt träningen för att börja tävla i vår men jag ska ut lite ändå för att han ska bli van med att åka lite och att ha allt folk och hästar runt om kring sig sen får själva tävlingen gå som den går :) och jag får försöka hålla tillbaka mina tävlingsinstingter...

2012-01-01 @ 23:24:27
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Josefine

Hoppsan..



Det e så roligt och tävla det för verkligen hästen och sig själv närmare varandra. Åtminstånne om båda tycker det e kul. Min förra häst älskade och tävla. Han var otroligt svår lastad när jag fick honom. Han ville inte gå på transporten inte under några omständigheter, sen tvingade jag på honom och åkte på vår första tävling. Sen dess gick han nästan på transporten själv. Haha! Det var det roligaste han visste, att få visa upp sig, sen var han väldigt duktig oxå.

Den mäcktigaste upplevelsen som jag haft var på en tävling med kraflar. Ökad tölt var hans favorit gångart och vi ökar på i tölt på en långsida och då får jag aplåder från mina kompisar på läktaren, och Kraflar växte en halv meter! Vi flöt fram över banan och det var så häftigt!

Jag får rysningar varända gång jag tänker på det!

2012-01-01 @ 23:38:19
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Jessica Pira

2012-01-02 @ 02:43:18
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com



Jessica Pira

SV: Varsegod :)) Jag har ett varmblod, född 2000 :)

2012-01-02 @ 02:43:51
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com



Ellen S

håller verkligen med dig! läser bara bloggar där man verkligen skriver förnuftiga och personliga, helst långa inlägg :D

2012-01-02 @ 08:47:08
URL: http://lnsjogren.blogg.se/



Ellen S

btw så är det mycket riktigt en basjkir :) det är inte jag som äger henne, men rider henne så mycket jag vill plus att jag själv fått rida in henne :D

2012-01-02 @ 08:50:40
URL: http://lnsjogren.blogg.se/



Frida

Jag håller helt med dig. Jag skriver för mig själv så man kan kolla tillbaka senare, att andra läser är bara roligt men jag sitter inte och skriver onödiga inlägg bara för att uppdatera.



Svar: Nja, det tar nog ett tag. Jag vet inte riktigt, Emil vill gärna flytta till Västerås så vi ska väl börja titta på lägenheter. Sen vill jag ju ha ett jobb och komma igång med företaget som fotograf :)



Ja, just nu är han lagomt bra på mycket :)

2012-01-02 @ 09:39:18
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Agnetha

Å, tio tummar upp för det!

Jag får ganska många små fina "inbjudningar" med helt konstiga kommentarer, folk som skriver nåt om nån bild fast de har inte läst ett ord i texten så det blir helkonstigt. Jag publicerar aldrig sånt.

När är det dags för återbesök för sötnosen?

2012-01-02 @ 14:28:19
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jenny

Jadu, jag kan inte annat än hålla med. De där reklamkommentarerna är ju de mest irriterande av alla, jag brukar radera dem jag får och besöker aldrig människan som skrivit.

2012-01-02 @ 16:43:08
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Elina

Visst är det drygt med såna kommentarer? Jag raderar dem på en gång. Anledningen till att jag bloggar är för att folk jag känner och övriga ska få en inblick i våran vardag, och så är det skönt att få skriva av sig ibland.



SV: Det lät inte heller dumt du!



Nej, det är inte rätt tidpunkt att sälja häst tydligen. Så hon blir kvar på Island så länge, så får vi se hur det blir i framtiden..

2012-01-02 @ 19:15:53
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?