Dessa kommentarer

Tentan avklarad och jag känner mig helt skakis, gick sådär, tänk om jag inte klara det? Usch jag har hamnat i en jobbig period nu, behöver något ljus i mitt liv snart.

Kommentarerna: Sitter i lägenheten och väntar på Martin så vi kan fara hem, så inga svar på kommentar nu heller, dock gruvar jag mig lite för  jag har några att svara på och ibland glömmer jag om jag svarat eller ej på vissa kommentarer. Jag älskar verkligen när ni skriver, jag blir så glad och det är så intressant att läsa och det är ju roligare ju fler man får, men jag har verkligen pressen till att försöka hinna svara också och det blir ju ett par stycken när man missar några dagar (även om mina antal kommentarer inte går att jämföra med större bloggar) vet dock inte om jag skulle orka ha en större blogg.

Ni får ursäkta att jag inte svarar ibland på ett tag/på en gång, jag läser och verkligen tänker på det ni skriver det ska ni veta :) Jag är heller ingen sån som kan svara korta svar, typ: Jaha tack så mycket, ja precis o.s.v jag vill att mina kommentarer skall vara i någon mening och värde även om det kanske inte är det alla gånger så vill jag heller inte bli för kort för att få ett svar undanstökat. Jag tycker det är viktigt med vad man kommenterar med.

Folk har verkligen delade meningar kring detta med Fifa. Jag förstår att det blir reaktioner till att man skall rida en häst med ryggproblem- o andra sidan hur skall hon annars stärka den? Jo visst markarbete är inte dumt o andra sidan är jag dålig på sånt Jag kommer behöva kunnig hjälp med den delen. Dock skall jag ge det ett försök. Att låta flera veterinärer titta på Fifa är väl nyttigt o andra sidan känns det kränkande för min egna veterinär, det blir dubbel försäkringskostnader plus att de nya vet inte hela historian och Fifa vilket känns lite trögt.

Jag gör så gott jag kan i alla fall..

Fifa tömkörs för allra första gången, Det är L i härnösand som arbetar med henne, Fifa imponerade på henne rejält ^^





                                                                              Linda





Kommentarer
Q med ridtravare i fokus!

Vet du Linda känn ingen press att svara på mina kommentarer .Jag har full förståelse för om du inte hinner ,orkar eller kommer ihåg för jag har samma problem själv.

Och när det gäller att låta en annan Veterinär med nya ögon titta på henne så känn inte att det skulle vara kränkande för din veterinär utan att du gör det för din hästs skull.Även veterinärer är människor och kan missa saker och ting och i bland kan det vara en fördel att ta någon annan för att komma vidare om den första "kört fast" och man själv känner att man vill utreda mer och kanske höra andra infallsvinklar.

mvh/Q

2012-01-11 @ 16:51:37
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Sanna

Jag hoppas att tentan har gått bra för dig! Usch, efter en tenta kan man verkligen känna sig helt manglad och totalt tom!

Peppkram!

2012-01-11 @ 18:34:09
URL: http://sannasant.blogg.se/



Erika

Tömkörning är inte så lätt. :/

Och jag har fått lite hjälp, men inte mycket alls.

Men framför allt titta på hur andra gör, och eftersom jag haft chansen att få följa med Dijana på tömlongering,s kurs tömkörning kallar vi de. ;)



Men det är ju faktiskt tömlongering.

Så har jag tagit åt mig massor o försöker göra rätt själv med. :)

2012-01-11 @ 18:40:36
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jenny

Ta det lugnt du, kommentarsvarande kan man ägna sig åt när man har tid och ork, se till att mysa mycket med Fifa istället nu :) Håller tummarna för att tentan gick vägen!

2012-01-11 @ 21:06:09
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



NIna L

Jag håller tummarna för att tentan gick bra, man brukar nästan känna om man har missat den.



Vad det gäller kommentarer så är det ju så ibland att man bara inte hinner svara. Själva livet måste ju gå före, liksom. Jag tror att de flesta av dina läsare inte vill att du ska slita häcken av digm för att kommentera oss. Dessutom behöver väl inte alla kommentarer besvaras, beror det inte lite på hur de är utformade?



Jag vill inte att du eller någon annan ska svara på mina kommentarer bara för att du känner att du bör det. Svara om du känner för det, annars är det absolut inte nödvändigt. Fast om man ställer en frågaa är det ju kul att få svar :)

2012-01-11 @ 21:16:59
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Gullan86 2 islandshästar

Oj den personen som tömkör på bilderna går ALLDELES för nära:( man vet aldrig om de skulle bli rädda och sparka rätt ut.



Det är som sagt inte lätt med tömkörning mkt kring säkerheten men bara du är i en paddock(tilld du är van) och någon kan leda henne första gångerna så behöver du inte koncentera dig på att styra utan tömmarna för det tar ett tag att vänja sig.

se till så du inte snurrar ihop dem och så du inte fastnar i dem med fötterna.

och man behöver inte vara lika hård i handen eftersom tömmen genom ringarna gör handen hårdare naturligt.



köp en tömkörningsgjord från hööks(nylon typ 800spänn sån har ja skitbra massa ringar) eller från börjes (150spänn lr någe liknar den på bilden)

och du måste inte ha reptömmar annars finns det på börjes.

bäst är 8 m tömmart om du ska gå bakom(gå minst 1 häst längd ifrån) och ute i skogen o inte vill ha massa töm att hålla reda på och ca 12m tömmar om du ska kunna tömköra runt dig på en bra volt.



lycka till.

2012-01-11 @ 22:10:13
URL: http://gullan86.blogg.se/



Josefine

Jag tror att det är bättre att börja från marken. Och du får se på det som en ny rolig grej att lära sig :) det är nyttigt för alla hästar att få jobba från marken! Allsidig träning behöver nog alla lite mer av inom hästträning.



Och som jag kom på nyligen. Oavsätt vad det är måste låta lätt i teorin annars vill ingen försöka sig på det. ;)



2012-01-11 @ 23:10:35
URL: http://semtegensis.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?