Tömkörningskurs och Erikssons film?

Idag tömkörde jag snutt igen. Fick lite konstruktiv kritik igår som jag tog till mig, kortade tömmarna och fäste dom på ett annat sätt. Tömkörde Först Fifa utanför plan, mest i uppför och nerförs backar, hon trampa på bra och får verkligen ett övertramp ute. Tog och backade i uppförsbacke också. Lite i taget hon ville gärna ta en sväng om med rumpan men fick henne rak ett par gånger, duktig tjej. Sedan gick vi till plan igen och jag tyckte faktiskt det gick bättre, hon längde steget bättre och krullade inte ihop sig. Dock kunde jag inte böja henne, gaah jag blev tokig på mig själv och lite frustrerad, inte på Fifa men hur sjutton skulle jag bära mig åt? Jag tror jag svettades mer än hästen. Aja och knatade ju på bättre idag med de råd jag fått så tummen upp, men om jag gör helt rätt vet jag inte därför jag skulle behöva en instrutör.

Så vet ni en bra tömkörningsinstruktör inte långt ifrån mig? Bor i Ånge kommun, västernorrland. Jag är så noga till vilken tränare jag tar Fifa till så den bör ju ha gott rykte ;) Jag förmodar att det kommer bli mycket tömkörning framöver så då kan det vara bra att få lite kunnig hjälp faktiskt, tipsa på!

Vore ju inte dumt att få kursa för Anders Eriksson, någon som har den filmen föresten att sälja?

                                          


                                                                              Linda






Kommentarer
Titti

Det bor en Nils-Erik Söderström i Bispgården som kör mycket häst,hur det är med tömkörning vet jag helt säkert inte,men man kan ju fråga? Han är jätteduktig att köra in iallafall vet jag :)

2012-02-16 @ 17:28:54
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Carla

Åh, den har jag också funderat på att köpa!

2012-02-16 @ 18:16:12
URL: http://carlavestin.blogspot.com



Q med ridtravare i fokus!

kul att du märkte skillnad.

Och man måste få prova sig fram lite för att lära sig så greja lite med detta nu ett tag och försök hitta känslan.ställningen hör ihop med framåtbjudningen så det är bara att traggla på .

Jag hade den där filmen förut och lånade ut den..Och fick aldrig tillbaka den igen sur och det blev inte av att jag skaffade mig någon ny heller.Men jag gillade den och tycker den var värd det jag gav för den.

sv:Du behöver inte känna att du ska ge något tillbaka till mig.Jobba vidare med din fina häst.Det är belöning nog för mig.

mvh/Q

2012-02-16 @ 20:01:39
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jennifer

Såg idag då jag kollade upp lite om 3-årstest att Sundsvalls ridklubb tydligen har tömkörningsträningar. Kolla vad dom har för tränare och om det är nått kanske? =)

2012-02-16 @ 21:39:11
URL: http://jennifher.cybersite.nu/



Wilma johansson

Sv: ja ibland skulle det kännas skönt att vara hästlös, men fy så tråkigt i längden!

2012-02-16 @ 22:16:28
URL: http://wilmashastliv.blogg.se/



Sessan

Bra att du fick konstruktiv kritik. Så som det ska vara :)

2012-02-17 @ 10:31:47
URL: http://impalaa.blogg.se/



Elina

Han har jag tränat för! Jag hade problem förut med att Filipus ställde sig på bakbenen och snurrade runt när jag försökte tömköra, så när han kom till stallet där vi stod förut passade jag på att få träna lite för honom.



Helt fantastisk tränare är han, han gjorde stora underverk med min häst! :)



SV: Ja, det är väldigt roligt med wow-upplevelser.



Haha, ja det är lite synd!

2012-02-17 @ 20:59:38
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se







Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?