Tanja och Kolga

Tanja hade rätt först vad som låg i paketet. Inte fullt rätt för det var enbart en röd nosgrimma från Topreiter, vi får börja lite lätt och lagomt.

Tanja känner jag sen tidigare då både hon och jag haft våra hästar till samma veterinär, så genom våra hästars skador har vi blivit vänner :) Tänk vad en skada kan slå ihop folk haha.

                                                              Sjuklingarna i sommras

                  

Tanja har en ung islandshäst vid namn Kolga, supersöt, smäcker och fin! Vi tycker nog att Fifa och Kolga verkar lik varandra på sättet, flickor med humör men med vilja. Tanja själv är en trevlig och glad tjej, hon har verkligen sunt förnuft när det kommer till hästarna, hon brinner för intresset och tar hellre den långa vägen än den korta. Bloggen handlar främst om Kolga och deras utveckling tillsammans men man kan även skymta en del utrustnings och produkt inlägg, man kan nog läsa om det mesta där kring hästeriet faktiskt. Jag tycker det är en bra och intressant blogg där Tanja skriver från hjärtat och har ärliga åsikter om saker och ting, den blir personlig. Gå in på hennes blogg HÄR

                                   

                                                                               Linda





Kommentarer
tanja

yyeayy:),dom är ju inte direkt billiga dom där tränsen så man får börja med en del i taget ;). SJUKT SNYGGT BLEV DET!!

2012-02-11 @ 19:09:53
URL: http://fillstastallet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?