Sjuuuk :(

Igårkväll kom febern tillbaka, jag fick ont i hela kroppen, varm, slö och det kändes nästan lite som sockerdricka överallt- men- självklart kom även hostan, neeej jag hatar hosta den är så jobbig. Jag vet att om några nätter kommer jag ha en skitjobbig hosta som inte låter en sova, usch :( Så idag blir jag faktiskt inne, nu måste jag försöka ta hand om mig själv lite och det tänker jag göra med film, godis och vila..

När jag är sjuk är jag faktiskt dålig på att ta det lugnt, jag är så mån om mina djur men skiter i mig själv. Det är väl ganska dumt ändå.

Jag minns när jag var fjorton/femton år och var hemma från skolan för att jag var så dålig. Trots detta kunde jag inte hålla mig från hästen utan tog cykeln och stack iväg. Självklart var det vinter och jag kom i en kurvig backe, bang och man låg på backen några gånger, upp igen och iväg, jag bara måste till min lilla häst! Men det var viktigt att mamma inte fick reda på detta, då hade det tagit hus i helvete ^^

En annan gång jag var sjuk, RIKTIGT sjuk så jag bara låg och skaka med superhög feber och hade ett ton täcken över mig i soffan, det var samma helg jag skulle titta på Fifa och provrida henne. Tror ni min feber och frossa stoppade mig? Nej nej jag for till Brunflo till min lilla snutta och det kändes som om jag var prima frisk igen när jag satt där på hennes lilla rygg. Fast sedan fick jag ta en rejäl smäll på kvällen då jag var riktigt dålig, men det var det värt :)

                                                                            Linda






Kommentarer
Alexandra

Det är så himla tråkigt att ta det lugnt när man är sjuk! Dock blir man ju frisk snabbare. Stallet brukar faktiskt få en att känna sig bättre :)

Krya på dig!

2012-02-27 @ 13:09:27
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Sessan

Krya på dig vännen <3

2012-02-27 @ 13:17:43
URL: http://impalaa.blogg.se/



Titti

Krya på dig!!

2012-02-27 @ 13:31:58
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Jag är likadan..!

2012-02-28 @ 15:07:02
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Gullan86 2 islandshästar

Jag är precis likadan kan verkligen inte ligga still får massa energi.

Men mår jag illa då måste jag va still, hatar det.

Men feber osv stoppar inte mig;)

Får massa energi om jag ligger o vilar för mycket.



2012-02-29 @ 00:00:23
URL: http://gullan86.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?