Bilder från feb 2011

Oj, vad händer, första Februari! Tiden går verkligen fort men det gör inte mina kommentarsvar direkt, förlåt hörrni men min två dagars migrän har varit hemsk, dock mår jag bättre idag men skall snart iväg på jobb. Det ska bli så kul att träffa barnen igen, jag ska allt krama om dom! Personalen på förskolan ska också bli himla roligt att träffa, dom är så snälla och roliga :)

Bilder från förra årets Februari

Den här bilden mår jag lite dåligt av,inte bara utav mina bananben utan här trodde vi hennes trav var fyrtaktig, javisst den kan säkert ha varit lite oren men förmodligen var det nog hältan som syntes mest, men eftersom två tränare och flera andra mer islandskunnigt folk trodde det var taktfel så förlitade man sig självklart på dom. Jag borde skämmas!
 

                   Här får vi lite hjälp av Fifas förra ägare, vi hälsade på henne i en vecka på gården.


                                                                     Här har vi börjat tölta lite :)

   
                                                                  Ne nu måste jag sticka!

                                                                             Linda





Kommentarer
Erika

Hon är så gudomligt söt. :)

2012-02-01 @ 12:38:44
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Tessan

Vad har du för kamera? tycker alltid du får så klara och fina bilder :)



PS! NU har jag fixat ridbilder till dig!!!! :D

2012-02-01 @ 14:48:13
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Mikaela

Fast man kan alltid vara efterklok:) Dom kan ju inte prata, hade dom kunnat det hade man kunnat klaga på sig själv.

Jag borde väl kanske också kunnat räkna ut att Oddi hade ont i ryggen med tanke på att det är väldigt få personer som klarat av att rida Oddi.

2012-02-01 @ 17:18:25
URL: http://svippostina.blogg.se/



Erica

Ja, det kan jag tänka mig hästfolk e ju väldigt skumma och konstiga.. Men de gör mig inget. Folk får grna kritisera om dom vill för jag bryr mig inte.. Dom vet ju aldrig hela historian osv.. :)

2012-02-01 @ 19:20:25
URL: http://minsvala.blogg.se/



Jenny

Det är lätt att vara efterklok och klandra sig själv, men jag tycker absolut inte att du borde skämmas. Misstag gör vi alla.

2012-02-01 @ 19:36:41
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



tanja deimo

Jo hasse har hjälpt mig enormt med traven, det går knappt att jämföra. Men då är han ju mer storhäst tränare och dressyr. Känns som om alla isländssatränare vill träna tölt och lösa alla problem genom tölten?



Jag har aldrig haft en femgångare som har vart så pass tölt tänkande som Kólga och därför tror jag att det är jätte viktigt att träna mycket trav och mindre tölt.

Gummi är mer en tölt tränare, inte så ofta jag ridit trav för honom faktiskt.



Jag ska skriva ett inlägg om hela vistelsen hos Gummi senare tror jag. Helt och hållet tycker Gummi att kolga är jätte fin och att jag ska visa henne men han ville ha henne för 3 månaders träning och det svider i plånboken och då börjar jag tänka efter till vilken anledning jag vill visa henne. Om det är mitt eget ego som vill ha papper på att hon tillhör första klass eller om jag ska satsa på henne som avels sto. Och jag kommer garanterat inte ha så pass stor avel som många andra och om jag ska avla är det endast för eget nöje kanske 2 föl och då spelar ju ingen bedömning större roll. 30.000kr känns lite väl saftigt för att chansa på att hon ska gå in i första klass. Och om man ska se det som träning i stället vill jag hellre lägga ner 30.000 kr på att utvecklas både jag och Kólga och inte bara 30.000 på Kólga för då kommer jag garanterat inte följa med i hennes utveckling. Det är så sjukt svårt :/..

2012-02-02 @ 17:28:15
URL: http://fillstastallet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?